• Informatie bekijkenWerkplek bestellen

WebhostingU bent duidelijk op zoek naar kwaliteit webhosting en wilt voor een goede prijs en kwaliteitverhouding kiezen? Dan bent u bij Cloudhosting.nl aan het juiste adres. Er wordt gezorgd voor een stabiele hostingomgeving en veilige plek om uw website onder te brengen. Het platform is opgezet en onderhouden voor hoogwaardige diensten waar juist u als toekomstige klant van kunt profiteren. Cloudhosting.nl zorgt dat u de hostingpakketten kunt instellen met het controlepaneel DirectAdmin. Zo kunt u in de toekomst doorgroeien naar een cloud server. In DirectAdmin kunt u eenvoudig e-mailadressen aanmaken, website instellingen beheren en statistieken van uw website inzien.

Webhosting

Web SWeb MWeb LWeb XL
Schijfruimte250MB750MB1000MB2500MB
Dataverkeer10GB20GB30GB50GB
BackupsJaJaJaJa
Gratis domeinJaJaJaJa
SubdomeinenOnbeperktOnbeperktOnbeperktOnbeperkt
MySQL databasesOnbeperktOnbeperktOnbeperktOnbeperkt
POP3 & IMAPOnbeperktOnbeperktOnbeperktOnbeperkt
ForwardersOnbeperktOnbeperktOnbeperktOnbeperkt
PHP & MySQLJaJaJaJa
MailinglistsJaJaJaJa
AutorespondersJaJaJaJa
SSH toegang----
WebmailJaJaJaJa
FTP accountsOnbeperktOnbeperktOnbeperktOnbeperkt
StatistiekenJaJaJaJa
NameserversJaJaJaJa
InstallatronJaJaJaJa
Prijs per maand eerste jaar€ 1,99€ 3,99€ 4,99€ 8,99
Prijs per maand tweede jaar€ 2,49€ 4,49€ 5,49€ 9,99
 Bestellen »Bestellen »Bestellen »Bestellen »

Hoogwaardige hosting

Hoogwaardige hostingCloudhosting.nl snapt dat u graag zeker bent van uw data die op uw website staat. Daarvoor heeft Cloudhosting.nl een zekerheidsplan. Uw website wordt gratis in de dagelijkse back-up meegenomen, hiermee kunnen wij uw bestanden garanderen. Dit is een service die bij Cloudhosting.nl normaal is en standaard is voor onze hoogwaardige hostingpakketten. U hoeft enkel even contact met onze helpdesk op te nemen en uw website wordt zonder enige problemen teruggezet.

Webapplicaties

WebapplicatiesEenvoudig kunt u ook zelf webapplicaties gebruiken bij uw webhosting. Cloudhosting.nl heeft gekozen voor een partner in Installatron. Met deze partner bent u in staat om zonder tussenkomst van Cloudhosting.nl eenvoudig applicaties te installeren. Hierbij valt te denken aan bijvoorbeeld: WordPress, Drupal, Joomla en Magento. Een lijst met alle webapplicaties kunt u op deze website bekijken.

Mocht u nog vragen hebben over de webhosting pakketten dan kunt u gerust contact opnemen met één van de medewerkers van Cloudhosting.nl voor meer informatie.

Voordelen van cloud hosting

 • Online binnen enkele minuten
  • Na uw bestelling zal uw hostingpakket volledig automatisch worden aangemaakt. Hierdoor bent u binnen 15 minuten online en kunt u direct aan de slag.
 • 24x7 support
  • 24 uur en 7 dagen per week is de helpdesk van Cloudhosting.nl beschikbaar voor eventuele storingen aan uw virtuele server. U kunt altijd vrijwel direct worden geholpen.
 • RAID 10 opslag
  • Alle opslag servers van Cloudhosting.nl maken gebruik van RAID 10. Dit zorgt er voor dat uw data altijd veilig opgeslagen op meerdere hardeschijven. De opslagserver heeft 2 spare schijven die direct ingezet worden indien er één van gebruikte schijven kapot is. Alle hardeschijven die Cloudhosting.nl gebruikt zijn SAS schijven die 15.000 toeren per minuut draaien. Het resultaat is een razend snel en veilig systeem.
 • Automatische Failover
  • De servers van Cloudhosting.nl zijn redundant uitgevoerd. Dit zorgt voor een veilig systeem met een hoge uptime. Dataverlies is hiermee verleden tijd.
 • DirectAdmin controlepaneel
  • Met onze hostingpakketten kunt u eenvoudig gebruik maken van een controlepaneel. Hier kunt u zelf e-mailadressen in aanmaken, ftp-accounts toevoegen en alles voor uw website instellen.
 • Domeinnamen beheren
  • U kunt werkelijk alles op uw domeinnaam aanpassen. De nameservers, houdergegevens en zelfs dns-records. Niks gaat bij Cloudhosting.nl te ver, het is namelijk ook mogelijk om online autorisatiecodes aan te vragen.
 • Eigen instellingen
  • Cloudhosting.nl kan er voor zorgen dat uw website andere instellingen heeft. Vraag gerust naar de mogelijkheden met betrekking tot PHP-functies of zaken die benodigd zijn voor websites.
 • Eenvoudig upgraden
  • U kunt zonder problemen uw hostingpakket upgraden. Dit zorgt er voor dat u altijd laag kunt instappen en uiteindelijk kunt doorgroeien.
 • Maak gebruik van Installatron
  • Met Installatron kunt u eenvoudig opensource projecten zoals WordPress, Magento, Joomla, phpBB en nog veel meer pakketten installeren. Vervolgens is het ook makkelijk om deze up-to-date te houden.
 • Vrijblijvend advies
  • Cloudhosting.nl kan u via de telefoon, e-mail of per online chat vrijblijvend voorzien van de voor u zo goed mogelijke instappakket. U maakt hierdoor altijd de juiste keuze en betaald niet teveel.

Domeincheck

Controleer hier of uw gewenste domeinnaam nog vrij is voor registratie.

Recensies

Onze webhosting kreeg van onze klanten de waardering 8.8.

Recensie
* * * * *

268 beoordelingen

“Installatron op de webservers heeft het beheer van mijn CMS-systemen veel makkelijker gemaakt. Installeren, updaten en back-ups maken is nog nooit zo makkelijk geweest.” – E. Bos

Geef uw beoordeling

Cloud server advies

Cloud server advies Wij zijn gespecialiseerd in het realiseren van hoge kwaliteit cloud server-oplossingen op maat. Vraag vrijblijvend een advies aan.

Neem contact op

Referenties

Cloudhosting.nl Referenties