• Informatie bekijkenWerkplek bestellen

VMware resource pool configurator

VMwareCloudhosting.nl biedt bij haar cloud oplossing de mogelijkheid om voor de virtualisatie techniek te kiezen van VMware. VMware is de grootste leverancier van virtualisatie, waardoor het een betrouwbare oplossing is voor het virtualiseren van uw servers. Door te kiezen voor VMware wordt de hardware beter benut, waardoor er kosten kunnen worden bespaard. Het efficiënte gebruik van de resources zorgt daarom ook direct voor een lagere verbruik in energie, waardoor het een robuuste en voordelige oplossing is.

VMware resource pool configureren

Waarom VMware

Waarom VMwareVMware is de grootste leverancier van virtualisatie. Het is dan ook geen onbekende speler op het gebied van cloud computing. Bij Cloudhosting.nl kunt u zowel voor een public als voor een private cloud oplossing kiezen met VMware. De jaren ervaring zorgen ervoor dat er een betrouwbaar en snel product kan worden geleverd voor virtualisatie. U kunt ook eenvoudig upgraden en downgraden, wat u de kracht geeft om te groeien of te krimpen wanneer u dit wilt.

Door efficiënt gebruik te maken van de hardware en door een energie zuinige oplossing te leveren zijn de kosten per applicatie gereduceerd. Hierdoor kunt u veel kosten besparen en tevens klaar zijn voor de toekomst. VMware levert een zeer compleet product, waardoor u kunt genieten van vele functionaliteiten die niet altijd beschikbaar zijn met andere virtualisatie technieken. Zodra u kiest voor een VMware oplossing bij Cloudhosting.nl krijgt u toegang tot een eigen controlepaneel waar uw cloud servers kunnen worden beheerd.

Partner

PartnerCloudhosting.nl is een gecertificeerd partner van VMware. De medewerkers zijn daarom ook niet onbekend met het realiseren van een VMware oplossing voor zowel een public als een private cloud. Zij kunnen u dan ook voorzien van een deskundig en onafhankelijk advies, waarbij er naar de beste oplossing voor alle klanten wordt gekeken. Hierbij zullen de medewerkers met u meedenken, om zo goed mogelijk te voldoen aan uw wensen en eisen. Daarnaast kan er een proactief beheer worden geleverd, zodat al uw zorgen verleden tijd zijn.

Maatoplossing

MaatoplossingBij Cloudhosting.nl kunt u ook kiezen voor een volledig maatoplossing. Dit is een oplossing die volledig voldoet aan uw wensen en eisen. Hierbij kunt u ook kiezen om gebruik te maken van VMware echter zijn er nog vele andere mogelijkheden. Bij een private cloud maakt u gebruik van een omgeving die alleen door u wordt gebruikt, waardoor de resources niet met anderen wordt gedeeld. Dit geeft u de controle over uw eigen cloud, met daarbij een proactief beheer van Cloudhosting.nl.

Klik hier om een offerte aan te vragen

linkCloud server tour

Voordelen van cloud servers

 • Online binnen enkele minuten
  • Na uw bestelling zal de server volledig automatisch worden aangemaakt. Hierdoor bent u binnen 15 minuten online en kunt u direct aan de slag.
 • Volledig geautomatiseerd
  • Bestellen en wijzigen van uw cloud server zullen automatisch worden doorgevoerd. Dit geeft u de kracht om groeien of te krimpen wanneer u dit wilt.
 • RAID 10 opslag
  • Alle opslag servers van Cloudhosting.nl maken gebruik van RAID 10. Dit zorgt er voor dat uw data altijd veilig opgeslagen op meerdere hardeschijven. De opslag server heeft 2 spare schijven die direct ingezet worden indien er één van gebruikte schijven kapot is. Alle hardeschijven die Cloudhosting.nl gebruikt zijn SAS schijven die 15.000 toeren per minuut draaien. Het resultaat is een razend snel en veilig systeem.
 • Automatische Failover
  • De servers van Cloudhosting.nl zijn redundant uitgevoerd. Dit zorgt voor een veilig systeem met een hoge uptime. Dataverlies is hiermee verleden tijd.
 • 24x7 support
  • 24 uur en 7 dagen per week is de helpdesk van Cloudhosting.nl beschikbaar voor eventuele storingen aan uw virtuele server. U kunt altijd vrijwel direct worden geholpen.
 • Consoletoegang
  • Naast het controlepaneel van Cloudhosting.nl heeft u toegang tot een console, zodat u altijd snel en gemakkelijk uw cloud server kunt bereiken.
 • Geen contracten
  • Bij het afnemen van een cloud server zit u niet verbonden aan een contract. Hierdoor betaalt u alleen de resources die u gebruikt en kunt u opzeggen wanneer u dit wilt.
 • Betaal per uur
  • De resources die u gebruikt met uw cloud server betaalt u naar verbruik. Hierdoor betaalt u nooit teveel en behaalt u een maximale kostenefficiëntie.
 • Altijd schaalbaar
  • Uw cloud server kunt u op elk moment van de dag aanpassen. Zo kunt u gemakkelijk u server uitbreiden zodra u meer resources nodig heeft. Bij Cloudhosting.nl worden deze wijzigingen automatisch doorgevoerd, waardoor u geen tot weinig downtime heeft.
 • Vooraf geïnstalleerde templates
  • Bij Cloudhosting.nl kunt u kiezen uit vele templates voor uw cloud server. Zo kunt u kiezen uit meerdere distributies van Linux, maar ook zijn er verscheidene Windows versies waar uit kan worden gekozen. Ook biedt Cloudhosting.nl een aantal turnkey templates van bijvoorbeeld Joomla, Moodle of WordPress.

Reseller worden

Reseller worden?Meld u nu aan!

Als reseller aanmelden

Domeincheck

Controleer hier of uw gewenste domeinnaam nog vrij is voor registratie.

Recensies

Cloudhosting.nl kreeg van haar klanten een 8.9 als waardering.

Recensie
* * * * *

288 beoordelingen

“De cloud server die ik inclusief met SSL certificaat heb afgenomen bevalt goed. Alles was snel geregeld en aangevraagd en het cloud beheren werkt top.” – L. Kromdijk

Geef uw beoordeling

Cloud server advies

Cloud server advies Wij zijn gespecialiseerd in het realiseren van hoge kwaliteit cloud server-oplossingen op maat. Vraag vrijblijvend een advies aan.

Neem contact op

Referenties

Cloudhosting.nl Referenties