• Informatie bekijkenWerkplek bestellen

Cloud Servers

Verhaal Cloudhosting.nlCloudhosting.nl is een leverancier van een hoge kwaliteit cloud servers. Door ruim vijf jaar ervaring in de hosting branche is er ook veel ervaring aanwezig, waardoor er een goede service kan worden geleverd. Ook wordt er alleen meer gebruik gemaakt van uitstekende merken, zoals Cisco en Dell. Dit is de manier waarop Cloudhosting.nl een kwalitatief hoogstaande oplossing wil aanbieden op een gemakkelijke en voordelige manier.

Bij Cloudhosting.nl wordt er altijd gewerkt aan een kwaliteitoplossing die aan de eisen en wensen van de klant voldoet. Zo wordt er altijd een deskundig en onafhankelijk advies gegeven om tot de beste oplossing te komen. Naast de public cloud oplossing van Cloudhosting.nl is het ook mogelijk om voor een maatwerkoplossing te gaan. Deze maatwerkoplossing zorgt ervoor dat alle aspecten van de cloud uitsluiten op de wensen van de klant.

Wat is een cloud server

Wat is een cloudserverMet de public cloud van Cloudhosting.nl kiest u voor een oplossing die volledig op maat kan worden geselecteerd. De configuratie die is geselecteerd zal volledig automatisch worden aangemaakt in de public cloud, waardoor u binnen 15 minuten online kunt zijn met de server. Vervolgens kunt u gebruik maken van het controlepaneel van Cloudhosting.nl. Op elke moment kan er via dit controlepaneel de configuratie worden aangepast, wat u de kracht geeft om te groeien of te krimpen wanneer u dit wilt. Daarnaast kiest u met een cloud server ook voor een voordelige oplossing, omdat alleen de resources die zijn gebruikt ook betaald dienen te worden.

Bekijk meer informatie over een Public cloud

Naast de public cloud heeft Cloudhosting.nl ook nog een maatwerkoplossing. Dit is een oplossing die is gebaseerd op cloudcomputing, waarbij de resource niet worden gedeeld met andere gebruikers. Zowel de hardware als de software is volledig op maat. De medewerkers van Cloudhosting.nl kunnen u een onafhankelijk advies geven en meedenken over de juiste hardware en software keuze. Daarnaast kunt u bij een private cloud oplossing ook rekenen op een proactief beheer van Cloudhosting.nl. Hierdoor krijgt u de dienstverlening die bij een private cloud hoort.

Bekijk meer informatie over een Private cloud

Omgeving van cloudhosting

Cloud omgevingDe omgeving, van de public cloud van Cloudhosting.nl, is er één alleen maar gebruik maakt van de beste apparatuur, van merken als Cisco en Dell. Daarnaast is deze public cloud uitgevoerd op een redundant netwerk, waardoor er een hoge uptime kan worden geboden. Daarnaast zijn de cloud servers overal beschikbaar, omdat het een systeem is die centraal beheerd wordt. Ook wordt er gebruik gemaakt van verschillende datacentra, waardoor u altijd gebruik kunt maken van uw cloud server. Hierdoor heeft u de juiste data en gewenste software altijd bij de hand.

Bekijk meer informatie over de Cloud omgeving

Het netwerk van Cloudhosting.nl is gevestigd in Amsterdam. Het is een netwerk dat streeft naar een hoge kwaliteit en het is dan ook één van de meeste stabiele netwerken die momenteel beschikbaar is in Europa. De hoge snelheden die worden behaald komen onder andere door het gebruik van een gigabit connectie of sneller. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van meerdere Juniper MX960 routers. Dit zorgt ervoor dat er geen dataverlies plaats vindt binnen het netwerk van Cloudhosting.nl.

Bekijk meer informatie over het netwerk van Cloudhosting.nl

Cloudhosting.nl maakt gebruik van meerdere datacentra, waarbij er voor twee hoofdlocaties is gekozen, namelijk: euNetworks te Amsterdam en BIT te Ede. Door voor meerdere netwerkcentra te kiezen kan er een goede veiligheid van uw data worden verzekerd. Het klimaat wordt ook rekening mee gehouden bij Cloudhosting.nl. Dit wordt bereikt door onder andere gebruik te maken van energie zuinige hardware, zodat de CO2 uistoot kan worden geminimaliseerd. Daarnaast bieden deze netwerkcentra een hoge capaciteit, stabiel netwerk en datacentra door heel Europa.

Bekijk meer informatie over de datacentra die Cloudhosting.nl gebruikt

Componenten en prijzen

Componenten en prijzenDe cloud servers in de public cloud kunnen gemakkelijk op maat worden geconfigureerd. Deze configuratie wordt vervolgens volledig automatisch aangemaakt, waardoor u met 15 minuten aan de slag kunt met de cloud server. De configuratie kunt u daarna gemakkelijk weer aanpassen, door een andere uitbreiding te selecteren.

Cloudhosting.nl biedt haar klanten ook een grote variatie aan templates die kunnen worden gekozen. Hierbij kan er worden gekozen uit zowel Linux als uit Windows templates. Van Linux zijn er vervolgens meerdere distributies beschikbaar, zodat u altijd voor de gewenste variant kunt kiezen. Daarnaast heeft Cloudhosting.nl ook een aantal Turnkey templates beschikbaar gesteld, zodat u voor een Linux variant kunt kiezen waar bijvoorbeeld Joomla al op staat geïnstalleerd, waardoor u snel aan de slag kunt met uw website.

Bekijk meer informatie over de partners van Cloudhosting.nl

Partners en reseller worden

Reseller mogelijkhedenCloudhosting.nl streeft er naar om een zo hoog mogelijke kwaliteit te leveren aan haar klanten. Daarvoor wordt er gebruik gemaakt van meerdere partners die het mogelijk maken om de gewenste diensten aan te bieden. Deze partners ondersteunen Cloudhosting.nl op hun eigen gebied en expertise, waardoor er een robuust, stabiel en snel virtueel platform ontstaat.

Bekijk meer informatie over de partners van Cloudhosting.nl

Cloudhosting.nl biedt ook de mogelijkheid om reseller te worden van haar producten. Deze resellers kunnen rekenen op een kwalitatief hoogstaande oplossing voor een voordelige inkoop prijs. Daarnaast kan er ook gebruik worden gemaakt van een administratie pakket waarin onder andere de klanten, bestellingen en financiële gegevens kunt beheren. De reseller kan de producten vervolgens volledig in eigenstijl aanbieden.

Direct aanmelden als reseller

linkCloud server tour

Voordelen van cloud servers

 • Online binnen enkele minuten
  • Na uw bestelling zal de server volledig automatisch worden aangemaakt. Hierdoor bent u binnen 15 minuten online en kunt u direct aan de slag.
 • Volledig geautomatiseerd
  • Bestellen en wijzigen van uw cloud server zullen automatisch worden doorgevoerd. Dit geeft u de kracht om groeien of te krimpen wanneer u dit wilt.
 • RAID 10 opslag
  • Alle opslag servers van Cloudhosting.nl maken gebruik van RAID 10. Dit zorgt er voor dat uw data altijd veilig opgeslagen op meerdere hardeschijven. De opslag server heeft 2 spare schijven die direct ingezet worden indien er één van gebruikte schijven kapot is. Alle hardeschijven die Cloudhosting.nl gebruikt zijn SAS schijven die 15.000 toeren per minuut draaien. Het resultaat is een razend snel en veilig systeem.
 • Automatische Failover
  • De servers van Cloudhosting.nl zijn redundant uitgevoerd. Dit zorgt voor een veilig systeem met een hoge uptime. Dataverlies is hiermee verleden tijd.
 • 24x7 support
  • 24 uur en 7 dagen per week is de helpdesk van Cloudhosting.nl beschikbaar voor eventuele storingen aan uw virtuele server. U kunt altijd vrijwel direct worden geholpen.
 • Consoletoegang
  • Naast het controlepaneel van Cloudhosting.nl heeft u toegang tot een console, zodat u altijd snel en gemakkelijk uw cloud server kunt bereiken.
 • Geen contracten
  • Bij het afnemen van een cloud server zit u niet verbonden aan een contract. Hierdoor betaalt u alleen de resources die u gebruikt en kunt u opzeggen wanneer u dit wilt.
 • Betaal per uur
  • De resources die u gebruikt met uw cloud server betaalt u naar verbruik. Hierdoor betaalt u nooit teveel en behaalt u een maximale kostenefficiëntie.
 • Altijd schaalbaar
  • Uw cloud server kunt u op elk moment van de dag aanpassen. Zo kunt u gemakkelijk u server uitbreiden zodra u meer resources nodig heeft. Bij Cloudhosting.nl worden deze wijzigingen automatisch doorgevoerd, waardoor u geen tot weinig downtime heeft.
 • Vooraf geïnstalleerde templates
  • Bij Cloudhosting.nl kunt u kiezen uit vele templates voor uw cloud server. Zo kunt u kiezen uit meerdere distributies van Linux, maar ook zijn er verscheidene Windows versies waar uit kan worden gekozen. Ook biedt Cloudhosting.nl een aantal turnkey templates van bijvoorbeeld Joomla, Moodle of WordPress.

Reseller worden

Reseller worden?Meld u nu aan!

Als reseller aanmelden

Domeincheck

Controleer hier of uw gewenste domeinnaam nog vrij is voor registratie.

Recensies

Cloudhosting.nl kreeg van haar klanten een 8.9 als waardering.

Recensie
* * * * *

319 beoordelingen

“Onlangs heb ik meerdere fysieke servers overgezet naar één VMware resource pool, hierbij ben ik uitstekend geholpen door de mannen van Cloudhosting.nl!” – L. van der Velden

Geef uw beoordeling

Cloud server advies

Cloud server advies Wij zijn gespecialiseerd in het realiseren van hoge kwaliteit cloud server-oplossingen op maat. Vraag vrijblijvend een advies aan.

Neem contact op

Referenties

Cloudhosting.nl Referenties