• Informatie bekijkenWerkplek bestellen

SSL-Certificaten

SSL CertificatenSSL-certificaten zijn er in allerlei soorten en gradaties. Cloudhosting.nl biedt verschillende SSL-certificaten aan, waarbij elk certificaat voor een bepaalde oplossing dient. Zodoende is het altijd verstandig om even contact met Cloudhosting.nl op te nemen voor uw gewenste SSL-certificaat. U betaald daardoor nooit te veel en Cloudhositng.nl zorgt er voor dat het SSL-certificaat bij uw hosting omgeving past. Cloudhosting.nl staat bekend om de sneller service, betrouwbare certificaten en kiest alleen voor de juiste oplossing. Zo biedt het SSL-certificaten aan van onder andere de volgende merken: Thawte, GeoTrust en VeriSign.

Beveilig uw website

SSL-Certificaten kunnen gebruikt worden voor een beveiligde gedeelte op een website, digitale handtekening, code signing, pdf signing en bijvoorbeeld een Microsoft Exchange oplossing. Er zijn tal van mogelijkheden waarbij een SSL-certificaat geen wenselijke dienst is maar een verplichting. Te denken aan bijvoorbeeld een certificaat die toepasbaar is bij creditcard betalingen.

Cloudhosting.nl kan u van dienst zijn bij het aanvragen, opzetten en het daadwerkelijk toepassen van de SSL-certificaten. U kunt gerust contact opnemen met een van de medewerkers van Cloudhosting.nl voor een SSL-certificaat, zij helpen u met veel plezier verder.

SSL Certificaten

Product Prijs Aantal  
Geotrust premium ssl server € 139,99 p.j.
GeoTrust True Business ID € 154,99 p.j.
GeoTrust True Business ID EV € 699,99 p.j.
GeoTrust True Business ID Multi Domain € 169,99 p.j.
GeoTrust True Business ID Multi Domain EV € 299,99 p.j.
Geotrust true businessid wildcard € 699,99 p.j.
GlobalSign Domain SSL € 139,99 p.j.
GlobalSign Domain SSL SAN € 139,99 p.j.
GlobalSign Domain SSL Wildcard € 419,99 p.j.
GlobalSign Extended SSL € 399,99 p.j.
GlobalSign Extended SSL SAN € 399,99 p.j.
GlobalSign Organisation SSL € 169,99 p.j.
GlobalSign Organisation SSL SAN € 169,99 p.j.
GlobalSign Organisation SSL Wildcard € 549,99 p.j.
Symantec Secure Site € 224,99 p.j.
Symantec Secure Site EV € 589,99 p.j.
Symantec Secure Site EV Pro € 869,99 p.j.
Symantec Secure Site Pro € 599,99 p.j.
Symantec Secure Site Wildcard € 2.999,99 p.j.
Thawte sgc € 344,99 p.j.
Thawte ssl123 € 64,99 p.j.
Thawte webserver € 114,99 p.j.
Thawte webserver EV € 499,99 p.j.
Thawte webserver wildcard € 489,99 p.j.

Naar winkelwagen

Voordelen van cloud hosting

 • Online binnen enkele minuten
  • Na uw bestelling zal uw hostingpakket volledig automatisch worden aangemaakt. Hierdoor bent u binnen 15 minuten online en kunt u direct aan de slag.
 • 24x7 support
  • 24 uur en 7 dagen per week is de helpdesk van Cloudhosting.nl beschikbaar voor eventuele storingen aan uw virtuele server. U kunt altijd vrijwel direct worden geholpen.
 • RAID 10 opslag
  • Alle opslag servers van Cloudhosting.nl maken gebruik van RAID 10. Dit zorgt er voor dat uw data altijd veilig opgeslagen op meerdere hardeschijven. De opslagserver heeft 2 spare schijven die direct ingezet worden indien er één van gebruikte schijven kapot is. Alle hardeschijven die Cloudhosting.nl gebruikt zijn SAS schijven die 15.000 toeren per minuut draaien. Het resultaat is een razend snel en veilig systeem.
 • Automatische Failover
  • De servers van Cloudhosting.nl zijn redundant uitgevoerd. Dit zorgt voor een veilig systeem met een hoge uptime. Dataverlies is hiermee verleden tijd.
 • DirectAdmin controlepaneel
  • Met onze hostingpakketten kunt u eenvoudig gebruik maken van een controlepaneel. Hier kunt u zelf e-mailadressen in aanmaken, ftp-accounts toevoegen en alles voor uw website instellen.
 • Domeinnamen beheren
  • U kunt werkelijk alles op uw domeinnaam aanpassen. De nameservers, houdergegevens en zelfs dns-records. Niks gaat bij Cloudhosting.nl te ver, het is namelijk ook mogelijk om online autorisatiecodes aan te vragen.
 • Eigen instellingen
  • Cloudhosting.nl kan er voor zorgen dat uw website andere instellingen heeft. Vraag gerust naar de mogelijkheden met betrekking tot PHP-functies of zaken die benodigd zijn voor websites.
 • Eenvoudig upgraden
  • U kunt zonder problemen uw hostingpakket upgraden. Dit zorgt er voor dat u altijd laag kunt instappen en uiteindelijk kunt doorgroeien.
 • Maak gebruik van Installatron
  • Met Installatron kunt u eenvoudig opensource projecten zoals WordPress, Magento, Joomla, phpBB en nog veel meer pakketten installeren. Vervolgens is het ook makkelijk om deze up-to-date te houden.
 • Vrijblijvend advies
  • Cloudhosting.nl kan u via de telefoon, e-mail of per online chat vrijblijvend voorzien van de voor u zo goed mogelijke instappakket. U maakt hierdoor altijd de juiste keuze en betaald niet teveel.

Domeincheck

Controleer hier of uw gewenste domeinnaam nog vrij is voor registratie.

Recensies

Cloudhosting.nl kreeg van haar klanten een 8.9 als waardering.

Recensie
* * * * *

319 beoordelingen

“De VMware resource pool gebruik ik nu al enige maanden met veel plezier. De servers zijn stabiel en ik kan gemakkelijk mijn resources verdelen. Prima kwaliteit!” – H. Schreven

Geef uw beoordeling

Cloud server advies

Cloud server advies Wij zijn gespecialiseerd in het realiseren van hoge kwaliteit cloud server-oplossingen op maat. Vraag vrijblijvend een advies aan.

Neem contact op

Referenties

Cloudhosting.nl Referenties