• Informatie bekijkenWerkplek bestellen

Reseller worden

Cloudhosting.nl partner wordenCloudhosting.nl gaat met haar producten altijd voor een stabiele, krachtige en een kwalitatief hoogstaande oplossing. Dit is zowel terug te vinden in de hardware van de public cloud als in de netwerkcentra waar Cloudhosting.nl bij is aangesloten. Door ruim vijf jaar ervaring in de hosting branche is Cloudhosting.nl geen onbekende speler met het aanbieden van virtuele servers, waardoor er een goede service wordt geleverd.

Cloudpaneel

Cloudhosting.nl cloudpaneel Cloudhosting.nl biedt reseller mogelijkheid aan, zodat u cloud servers kunt verhuren aan uw eigen klanten. Zo kunt u als reseller genieten van een voordelige inkoop van uw cloud servers en kunnen uw klanten gebruik maken van een gemakkelijk controlepaneel om de server te beheren.

Dit controlepaneel biedt vele mogelijkheden om veel acties naar uw cloud server automatisch door te voeren. De configuratie kan simpel en snel worden aangepast, als er meer capaciteit noodzakelijk is voor de virtuele server. Dit cloudpaneel kunt u volledig kosteloos afnemen, waardoor het voor u als reseller een gemakkelijke en voordelige oplossing is. Bent u geïnteresseerd, neem dan contact met ons op.

Een cloudpaneel heeft de volgende voordelen:

  • Geen instapkosten om reseller te worden
  • Controlepaneel volledig in uw huisstijl
  • Gemakkelijk en snel virtuele servers beheren
  • Volledig automatisch direct acties doorvoeren
  • Genieten van voordelige reseller inkoopprijzen
  • Zelf bepalen welke acties uw klanten mogen uitvoeren
  • Voordelig gebruik maken van kwaliteit merken
  • Betaal de resources die u heeft verbruikt
  • Gemakkelijk uw configuratie verwijderen

Indien u het cloudpaneel beter wilt bekijken kunt u ook demo gegevens aanvragen om het demopaneel te bekijken van Cloudhosting.nl. Bij dit paneel zijn wel een aantal functionaliteiten uitgeschakeld, zoals het verwijderen en wijzigen van de cloud server configuratie.

Cloudpaneel pdf Bekijk meer informatie over het cloudpaneel

Reseller aanvragen

Bij Cloudhosting.nl is het mogelijk om een reseller te worden van haar producten. Als reseller kunt u genieten van een aantal voordelen die worden geboden. Zo kunt u rekenen op een kwalitatief hoogstaande oplossing voor een voordelige inkoopprijs. Als reseller kunt gebruik maken van een volledig administratie pakket waarin u onder andere klanten en bestellingen kunt beheren. De producten kunt u vervolgens op uw website, volledig in uw eigenstijl, aanbieden. Cloudhosting.nl biedt ook de mogelijkheid om de support volledig voor u te verzorgen.

Indien u interesse heeft in de reseller mogelijkheden van Cloudhosting.nl kunt u geheel vrijblijvend het onderstaande formulier invullen.

Reseller worden

Domeincheck

Controleer hier of uw gewenste domeinnaam nog vrij is voor registratie.

Recensies

Cloudhosting.nl kreeg van haar klanten een 8.9 als waardering.

Recensie
* * * * *

319 beoordelingen

“Het aanmaken, wijzigen en toevoegen van elementen op mijn eigen server is ideaal! Ik heb nu een webserver met DirectAdmin en het werkt geweldig dit concept.” – J.P. Klamka

Geef uw beoordeling

Cloud server advies

Cloud server advies Wij zijn gespecialiseerd in het realiseren van hoge kwaliteit cloud server-oplossingen op maat. Vraag vrijblijvend een advies aan.

Neem contact op

Referenties

Cloudhosting.nl Referenties