• Informatie bekijkenWerkplek bestellen

ResellerhostingCloudhosting.nl biedt u in combinatie met het reseller hosting pakket een flink aantal nieuwe mogelijkheden. U kunt namelijk zonder tussenkomst van Cloudhosting.nl een onbeperkt aantal hostingpakketten aanbieden voor uw klanten. Ideaal voor bijvoorbeeld ontwikkelaars, webdesigners en de kantoorautomatisering. Met reseller hosting is het eenvoudig om een eigen website aan te maken en toe te voegen aan uw reseller hosting pakket. Cloudhosting.nl zorgt dat u de hostingpakketten kunt instellen met het controlepaneel DirectAdmin. Zo kunt u in de toekomst doorgroeien naar een cloud server. In DirectAdmin kunt u eenvoudig e-mailadressen aanmaken, website instellingen beheren en statistieken van uw website inzien.

Reseller hosting

Reseller SReseller MReseller LReseller XL
Schijfruimte2,5GB5GB10GB25GB
Dataverkeer10GB25GB50GB100GB
Gratis domeinJaJaJaJa
Dagelijkse back-upJaJaJaJa
DomeinenOnbeperktOnbeperktOnbeperktOnbeperkt
SubdomeinenOnbeperktOnbeperktOnbeperktOnbeperkt
MySQL databasesOnbeperktOnbeperktOnbeperktOnbeperkt
PHP & MySQLJaJaJaJa
CGI & PerlJaJaJaJa
POP3 & IMAPOnbeperktOnbeperktOnbeperktOnbeperkt
ForwardersOnbeperktOnbeperktOnbeperktOnbeperkt
MailinglistsJaJaJaJa
AutorespondersJaJaJaJa
SSH toegang----
WebmailJaJaJaJa
StatistiekenJaJaJaJa
FTP-accountsOnbeperktOnbeperktOnbeperktOnbeperkt
Eigen nameserversJaJaJaJa
InstallatronJaJaJaJa
Prijs per maand eerste jaar€ 7,49€ 14,99€ 19,99€ 24,99
Prijs per maand tweede jaar€ 9,99€ 19,99€ 24,99€ 34,99
 Bestellen »Bestellen »Bestellen »Bestellen »

Hoogwaardige reseller hosting

Hoogwaardige hostingMet Cloudhosting.nl kunt u er van uitgaan dat veiligheid, high availability hosting en stabiliteit voor een betrouwbare hosting oplossing zorgt. Cloudhosting.nl kan de snelheid garanderen door het uitstekende platform dat expliciet is opgezet voor de reseller hostingpakketten. De volledig redundante opstelling, het veilige datacenter en de gespecialiseerde medewerkers van Cloudhosting.nl waarborgen de kwaliteit. Cloudhosting.nl is een snel groeiende onderneming die met de klant meedenkt en zorgt voor een goede en passende oplossing.

Zekerheidsplan

ZekerheidsplanCloudhosting.nl snapt dat u graag zeker bent van uw data die op uw website staat. Daarvoor heeft Cloudhosting.nl een zekerheidsplan. Uw website wordt gratis in de dagelijkse back-up meegenomen, hiermee kunnen wij uw bestanden garanderen. Dit is een service die bij Cloudhosting.nl normaal is en standaard is voor onze hoogwaardige hostingpakketten. U hoeft enkel even contact met onze helpdesk op te nemen en uw website wordt zonder enige problemen teruggezet. Mocht u nog vragen hebben over de reseller hostingpakketten dan kunt u gerust contact opnemen met één van de medewerkers van Cloudhosting.nl voor meer informatie.

Voordelen van cloud hosting

 • Online binnen enkele minuten
  • Na uw bestelling zal uw hostingpakket volledig automatisch worden aangemaakt. Hierdoor bent u binnen 15 minuten online en kunt u direct aan de slag.
 • 24x7 support
  • 24 uur en 7 dagen per week is de helpdesk van Cloudhosting.nl beschikbaar voor eventuele storingen aan uw virtuele server. U kunt altijd vrijwel direct worden geholpen.
 • RAID 10 opslag
  • Alle opslag servers van Cloudhosting.nl maken gebruik van RAID 10. Dit zorgt er voor dat uw data altijd veilig opgeslagen op meerdere hardeschijven. De opslagserver heeft 2 spare schijven die direct ingezet worden indien er één van gebruikte schijven kapot is. Alle hardeschijven die Cloudhosting.nl gebruikt zijn SAS schijven die 15.000 toeren per minuut draaien. Het resultaat is een razend snel en veilig systeem.
 • Automatische Failover
  • De servers van Cloudhosting.nl zijn redundant uitgevoerd. Dit zorgt voor een veilig systeem met een hoge uptime. Dataverlies is hiermee verleden tijd.
 • DirectAdmin controlepaneel
  • Met onze hostingpakketten kunt u eenvoudig gebruik maken van een controlepaneel. Hier kunt u zelf e-mailadressen in aanmaken, ftp-accounts toevoegen en alles voor uw website instellen.
 • Domeinnamen beheren
  • U kunt werkelijk alles op uw domeinnaam aanpassen. De nameservers, houdergegevens en zelfs dns-records. Niks gaat bij Cloudhosting.nl te ver, het is namelijk ook mogelijk om online autorisatiecodes aan te vragen.
 • Eigen instellingen
  • Cloudhosting.nl kan er voor zorgen dat uw website andere instellingen heeft. Vraag gerust naar de mogelijkheden met betrekking tot PHP-functies of zaken die benodigd zijn voor websites.
 • Eenvoudig upgraden
  • U kunt zonder problemen uw hostingpakket upgraden. Dit zorgt er voor dat u altijd laag kunt instappen en uiteindelijk kunt doorgroeien.
 • Maak gebruik van Installatron
  • Met Installatron kunt u eenvoudig opensource projecten zoals WordPress, Magento, Joomla, phpBB en nog veel meer pakketten installeren. Vervolgens is het ook makkelijk om deze up-to-date te houden.
 • Vrijblijvend advies
  • Cloudhosting.nl kan u via de telefoon, e-mail of per online chat vrijblijvend voorzien van de voor u zo goed mogelijke instappakket. U maakt hierdoor altijd de juiste keuze en betaald niet teveel.

Domeincheck

Controleer hier of uw gewenste domeinnaam nog vrij is voor registratie.

Recensies

Onze reseller hosting kreeg van onze klanten de waardering 8.9.

Recensie
* * * * *

277 beoordelingen

“Ik kan nu al mijn websites onderbrengen met reseller hosting, eerst had ik allemaal hostingpakketten. Service is goed en men reageert heel snel.” – W. van Endt

Geef uw beoordeling

Cloud server advies

Cloud server advies Wij zijn gespecialiseerd in het realiseren van hoge kwaliteit cloud server-oplossingen op maat. Vraag vrijblijvend een advies aan.

Neem contact op

Referenties

Cloudhosting.nl Referenties