• Informatie bekijkenWerkplek bestellen

Partners

Partners Cloudhosting.nlCloudhosting.nl heeft meerdere partners die het mogelijk maken om de gewenste diensten aan te bieden aan haar klanten. Het gaat hier om partners die kwaliteitsproducten leveren, zodat de cloud van hoogstaande kwaliteit is. Daarnaast stellen deze partners ons in de gelegenheid om goede services te bieden aan klanten. Deze partners ondersteunen Cloudhosting.nl allemaal op hun eigen gebied en expertise. Hierdoor is Cloudhosting.nl ook in staat om een robuust, stabiel en snel virtueel platform aan te bieden aan haar klanten.

Dell

DellDe servers voor de stabiele en kwalitatief hoogstaande cloud van Cloudhosting.nl worden geleverd door Dell. Zowel de eigen website als de virtuele omgeving voor de cloud servers worden uitgevoerd op krachtige en stabiele servers van Dell. Daarnaast ondersteunen zij ook Cloudhosting.nl in het onderhoud van dit robuuste platform.

Citrix

CitrixOp de krachtige servers van Dell wordt er voor de public cloud van Cloudhosting.nl gebruik gemaakt van de software van Citrix. XenServer van Citrix stelt Cloudhosting.nl in staat om de virtuele servers volledig te beheren en te automatiseren, waardoor ook haar klanten de voordelen ondervinden van een stabiel en snel virtueel platform.

VMware

VMwareOm de klanten van Cloudhosting.nl zoveel mogelijk keuze te bieden, is het mogelijk om voor VMWare te kiezen voor de virtualisatie. VMWare biedt de mogelijkheid om snel en stabiel de virtuele servers volledig te beheren, wat ook volledig tot zijn recht kan komen in een private cloud omgeving. VMWare zorgt ervoor dat een cloud omgeving helemaal klaar is voor de toekomst, waardoor dit veel voordelen op kan leveren voor de klanten van Cloudhosting.nl.

Xen

XenDe virtualisatie techniek, die wordt gebruikt voor de automatische public cloud van Cloudhosting.nl, maakt gebruik van Xen. Deze techniek maakt het mogelijk om gemakkelijk en snel cloud servers aan te maken, zodat u binnen 15 minuten online bent. Daarnaast kan Xen ook worden gebruikt voor een private cloud oplossing, indien de klant dit wenst. Een andere mogelijkheid voor zowel de public als de private cloud is VMware.

EMC

EMCDe VMware public cloud van Cloudhosting.nl maakt gebruik van een hoge kwaliteit hardware. Voor de opslag is hierbij gekozen voor een EMC VNXE. Deze hardware zorgt voor een hoge uptime en een stabiele omgeving, waardoor dit de klanten van Cloudhosting.nl meer zekerheid biedt. Dataverlies wordt geminimaliseerd door te kiezen voor een product van EMC. Ook bij een private cloud kunt u kiezen om gebruik te maken van EMC hardware.

SpamExperts

SpamExpertsSpamExperts zorgt ervoor dat de klanten van Cloudhosting.nl zo min mogelijk last hebben van spam. Daarnaast verzorgen zij ook de beveiligingen tegen virussen die actief zijn op het internet. De klanten van Cloudhosting.nl zijn hierdoor verzekerd van een prettige en veilige werkomgeving in de cloud.

DirectAdmin

DirectAdminDe klanten van Cloudhosting.nl kunnen ervoor kiezen om gebruik te maken van een web controlepaneel, één van de mogelijkheden hierin is DirectAdmin. Dit controlepaneel is gemakkelijk te gebruiken op uw cloud server voor het beheren van uw websites. Bij de public cloud oplossing van Cloudhosting.nl kunnen klanten DirectAdmin gemakkelijk bestellen. Vervolgens zal dit door één van de medewerkers worden geïnstalleerd op uw virtuele server.

Plesk

PleskNet als DirectAdmin biedt Plesk Cloudhosting.nl de mogelijkheid om haar klanten een volledig web controlepaneel aan te bieden. Plesk is beschikbaar voor zowel de Linux als de Windows virtuele servers van Cloudhosting.nl. Ook dit controlepaneel kan gemakkelijk worden besteld bij een cloud server in de public cloud. Daarnaast is Plesk beschikbaar in verschillende licenties bij Cloudhosting.nl, waardoor u het systeem voor een bepaald aantal domeinnamen kunt gebruiken.

cPanel

cPanelCloudhosting.nl biedt naast Plesk en DirectAdmin ook de mogelijkheid om gebruik te maken van cPanel. cPanel is ook een web controlepaneel voor uw virtuele server, zodat u gemakkelijk uw websites en domeinnamen kunt beheren. Door cPanel is het mogelijk om met een aantal simpele klikken volledig automatisch uw hosting platform te beheren en daarbij wordt er rekening gehouden met verschillende gebruikerslagen.

Cisco

ciscoVoor de interne verbinding tussen de servers van Cloudhosting.nl wordt er gebruik gemaakt van Cisco routers. Deze routers zorgen voor een kwalitatief hoogstaande connectie tussen de servers van Dell. Daarnaast verzorgt Cisco de beveiliging van Cloudhosting.nl, zodat alle gegevens over een beveiligde netwerkverbinding worden gestuurd.

HP

HPCloudhosting.nl maakt gebruik van de switches en routers van Hewlett-Packard. Binnen ons netwerk wordt deze hardware gebruikt om een stabiele en veilige verbinding te garanderen voor de gebruikers van het netwerk. Alle gegevens worden beveiligd tussen de servers heen en weer gestuurd, zodat Cloudhosting.nl de beste dienstverlening kan verstrekken aan haar klanten.

iDeal & PayPal

PayPal & iDealVoor het betalen van de facturen op Cloudhosting.nl is het mogelijk om dit zowel met PayPal als met iDeal te doen. Hierdoor kunnen de betalingen gemakkelijk en snel worden voldaan, waardoor de klant niet hoeft te wachten tot een factuur betaald is. Vervolgens kunt u snel en direct aan de slag met het bestellen van een cloud server, u kunt binnen 15 minuten online zijn.

SIDN

SIDNNaast de cloud servers die Cloudhosting.nl aanbiedt, kunt u er ook voor kiezen om een domeinnaam te bestellen. Voor de .NL domeinnamen die kunnen worden besteld, wordt er samengewerkt met de SIDN. De domeinennamen worden direct geregistreerd, waardoor de klanten van Cloudhosting.nl een zo kort mogelijk wachttijd hebben. Daarnaast maakt de SIDN het ook mogelijk om een domeinnaam te verhuizen naar Cloudhosting.nl.

Microsoft

MicrosoftMicrosoft maakt het voor Cloudhosting.nl mogelijk om haar cloud servers uit te rusten met een Windows besturingssysteem. Microsoft biedt meerdere licenties aan, waarvan gebruik gemaakt kan worden. Zo kan Cloudhosting.nl zowel 32bits als 64bits systemen aanbieden aan haar klanten. Daarnaast kan er ook een breed scala aan versies worden aangeboden, zoals Windows Server 2003 en Windows Server 2008.

Domeincheck

Controleer hier of uw gewenste domeinnaam nog vrij is voor registratie.

Recensies

Cloudhosting.nl kreeg van haar klanten een 8.9 als waardering.

Recensie
* * * * *

319 beoordelingen

“Het up- en downgraden van de cloudservers van Cloudhosting is ideaal, zo kan ik mijn server altijd aanpassen en betaal ik nooit te veel.” – D. Koster

Geef uw beoordeling

Cloud server advies

Cloud server advies Wij zijn gespecialiseerd in het realiseren van hoge kwaliteit cloud server-oplossingen op maat. Vraag vrijblijvend een advies aan.

Neem contact op

Referenties

Cloudhosting.nl Referenties