• Informatie bekijkenWerkplek bestellen

Over Cloudhosting.nl

BedrijfsinformatieBedrijfspandCloudhosting.nl is een leverancier van hoge kwaliteit cloud servers op een stabiele en krachtige omgeving. Met een redundant uitgevoerd netwerk wordt er een zeer hoge uptime aangeboden voor lage kosten. Cloudhosting.nl wil daarmee kwaliteit bieden op een gemakkelijke en voordelige manier. Door ruim vijf jaar ervaring in de hosting branche is Cloudhosting.nl geen onbekende speler met het aanbieden van virtuele servers, waardoor er een goede service wordt geleverd.

Doordat Cloudhosting.nl kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan, wordt er alleen gewerkt met uitstekende servers. Hierbij wordt er gebruik gemaakt van merken zoals Cisco en Dell, waardoor de klant gebruik kan maken van een robuuste omgeving. Meer informatie over de omgeving van Cloudhosting.nl kunt u hier vinden.

Klantgerichtheid

KlantgerichtheidBij Cloudhosting.nl werken wij altijd aan een kwaliteitsoplossing die volledig aan de wensen van de klant voldoet. Zo wordt er altijd meegedacht over een passende oplossing voor uw probleem. Daarnaast zullen de gedreven mensen van Cloudhosting.nl u altijd een onafhankelijk advies geven over de oplossing die het meest geschikt is voor u. Ook kunnen zij u helpen met een maatwerkoplossing van Cloudhosting.nl. Hierbij kunt u tot een kwalitatief hoogstaande oplossing komen, die speciaal voor u zal worden samengesteld.

Vernieuwing en verbeteringen zijn belangrijk

VerbeteringenCloudhosting.nl werkt altijd aan vernieuwing en verbeteringen om nog beter aan de wensen van de klant te kunnen voldoen. Zo zullen de systemen regelmatig worden uitgebreid met nieuwe functionaliteiten, die het duidelijk en gemakkelijker maken voor de klant. Daarnaast is Cloudhosting.nl altijd opzoek naar nieuwe uitdagingen en er is dan ook geen uitdaging die uit de weg wordt gegaan. Afwijkende wensen van een klant zullen daarom direct worden opgepakt. Hierdoor ontstaat er een flexibele en stabiele omgeving die voldoet aan alle wensen en eisen.

Deze omgeving moet uiteraard ook veilig zijn. Aan de hand van de ISO27001:2013 en NEN7510 certificaten, kunnen wij en ons datacenter aantonen dat er op de juiste manier wordt omgegaan met betrouwbare informatie. Wij voldoen hiermee aan de kwaliteitseisen met betrekking tot informatiebeveiliging.

Domeincheck

Controleer hier of uw gewenste domeinnaam nog vrij is voor registratie.

Recensies

Cloudhosting.nl kreeg van haar klanten een 8.9 als waardering.

Recensie
* * * * *

319 beoordelingen

“Zelfs buiten kantoortijden staat er iemand voor je klaar om je overal mee te helpen.” – P. de Vorst

Geef uw beoordeling

Cloud server advies

Cloud server advies Wij zijn gespecialiseerd in het realiseren van hoge kwaliteit cloud server-oplossingen op maat. Vraag vrijblijvend een advies aan.

Neem contact op

Referenties

Cloudhosting.nl Referenties