• Informatie bekijkenWerkplek bestellen

Online werkplek

Online werkplekMet een online werkplek heeft u de zekerheid dat uw kantoor altijd beschikbaar is. Cloudhosting.nl verzorgt het gehele beheer en support op afstand. Uw medewerkers kunnen eenvoudig op kantoor, thuis of onderweg werken en beschikken altijd over de werkplek zoals zij die gewend zijn. Dit allemaal voor een vaste prijs met maand en beschikbaar in de cloud die Cloudhosting.nl opgezet heeft. U kunt met uw huidige computer of laptop eenvoudig inloggen op een online werkplek die exact gelijk is aan uw huidige werkomgeving. Enkel kunt u deze bereiken vanaf meerdere locaties en bent u niet meer computer gebonden.

Werkplekken configureren

Eigenschappen per online werkplek

Prive opslag op de computer2.5 GB
Opslag gedeelde mappen5 GB

Een online werkplek brengt een behoorlijk veel voordelen met zich mee. U heeft uw eigen werkplek overal beschikbaar, medewerkers hebben een eigen werkomgeving en beïnvloeden elkaar niet. Uw applicaties zoals bijvoorbeeld Outlook, SharePoint of Exchange worden veilig en betrouwbaar opgeslagen. Daardoor bent u ook minder gevoelig voor de inbraak van uw bedrijfsgegevens. Cloudhosting.nl biedt alle diensten aan voor een vaste prijs per maand, zo weet u exact waar u aan toe bent bij een nieuwe werkplek of applicatie naar wens. De werkplek is ook flexibel en schaalbaar naar wens.

Werkplek eigenschappen

Eigenschappen per online werkplek

Prive opslag op de computer2.5 GB
Opslag gedeelde mappen5 GB
Gebruik van lokale printersJa
Gebruik van lokale poortenJa
Back-up van uw werkplekElke nacht
Monitoring van uw werkplek24 x 7 x 365
Software updates en onderhoudInbegrepen
Centrale opslag voor de werkplekkenJa
Softwarepakketten altijd up-to-dateJa
Beveiligde toegangJa
Overal inloggen op uw werkplekJa
Windows werkomgevingJa

Voordelen online werkplek

 • Een vaste prijs per maand, inclusief onderhoud, back-up, licenties en support;
 • Uw desktopomgeving overal bereikbaar;
 • Eenvoudig in te stappen en geen torenhoge kosten voor het opzetten van uw omgeving;
 • In ons datacenter BIT te Ede is betere beveiliging dan op uw kantoor;
 • Zeer gemakkelijk in gebruik en geen ICT-ervaring benodigd.

Cloudhosting.nl onderscheidt zich in de aangeboden service. Afspraken worden nagekomen en omgevingen worden moeiteloos opgezet. Overdag altijd bereikbaar en u voelt zich geen nummertje zoals bij de grote bedrijven. De prijzen zijn erg scherp en Cloudhosting.nl kan een hoge uptime garanderen voor de online werkplekken. Ook maakt Cloudhosting.nl gebruik van een uitstekende A-merk hardware omgeving, en natuurlijk in de cloud opgezet.

Voordelen van cloud office

 • Veilig & Betrouwbaar
  • De clouddiensten zijn opgezet op een veilige en betrouwbare manier. Uw medewerker logt namelijk altijd met een unieke gebruikersnaam en wachtwoord in. Ook de bestanden worden volledig in de cloud opgeslagen en staan in beveiligde datacenters in Nederland.
 • Een totaalpakket
  • Cloudhosting.nl biedt een totaalpakket aan voor uw kantooromgeving. Met de diensten die Cloudhosting.nl kunt u namelijk een gestroomlijnde onderneming doorzetten. Hosted Exchange, Sharepoint en CRM worden op eenvoudige wijze met uw online werkplekken samengevoegd.
 • Overal toegang
  • Met de diensten die Cloudhosting.nl aanbiedt kunt u overal toegang verkrijgen tot de diensten. Eenvoudig uw personeel thuis laten werken, onderweg even wat controleren en koppelen aan uw mobiel.
 • Een vaste prijs
  • Altijd een vaste prijs voor uw cloud office diensten. Betaal nooit teveel en weet vooraf exact wat voor kosten u heeft voor uw medewerkers. Ook eenvoudig volgens de cloud-principes uitbreiden en natuurlijk ook verminderen van diensten. Voor elke ondernemer een passende oplossing.
 • Online Werkplekken
  • Op de online werkplekken zijn alle pakketten toe te passen. Cloudhosting.nl zorgt dat alle pakketten zoals Microsoft Office met Word, Outlook, Excel en Powerpoint werken voor uw werkplekken. Daarnaast kunt u er voor kiezen om eigen pakketten zoals Exact en Hosted Exchange te koppellen aan uw online werkplek.
 • Service & Onderhoud
  • Aangezien uw werkplekken online benaderbaar zijn, is het voor Cloudhosting.nl ook relatief eenvoudig om de werkplekken te beheren. Mocht u of een medewerker een probleem ondervinden is het altijd snel op te lossen. De service van Cloudhosting.nl is hoog te noemen, een ontevreden klant is voor Cloudhosting.nl geen optie!
 • Bespaar op uw vaste lasten
  • Bespaar direct op uw vaste kosten met de clouddiensten. Licenties voor Office en andere pakketten zijn per maand af te nemen. Daardoor is er geen grote investering benodigd en kunt u altijd met de tijd mee. Komt er namelijk een nieuw pakket uit, dan geniet u daar gelijk van en kunt u die meteen gebruiken.

Domeincheck

Controleer hier of uw gewenste domeinnaam nog vrij is voor registratie.

Recensies

Onze Cloud Office kreeg van onze klanten de waardering 8.6.

Recensie
* * * * *

286 beoordelingen

“Wij wisselen dagelijks documenten uit via Hosted SharePoint van Cloudhosting.nl. Toen de ruimte op was hadden wij binnen 5 minuten dubbele opslagruimte.” – L. Pijl

Geef uw beoordeling

Cloud server advies

Cloud server advies Wij zijn gespecialiseerd in het realiseren van hoge kwaliteit cloud server-oplossingen op maat. Vraag vrijblijvend een advies aan.

Neem contact op

Referenties

Cloudhosting.nl Referenties