• Informatie bekijkenWerkplek bestellen

Omgeving

OmgevingCloudhosting.nl gaat altijd voor de beste kwaliteit en dat is ook in de omgeving terug te vinden. Er wordt alleen gebruik gemaakt van de beste apparatuur, van merken als Cisco en Dell. Daarnaast is het netwerk van Cloudhosting.nl redundant uitgevoerd, waardoor dit meer zekerheid biedt voor de klanten. Het controlepaneel zorgt er vervolgens voor dat de klant de cloud server gemakkelijk kan beheren, waardoor u uw virtuele server kunt aanpassen wanneer u dit wilt.

Overal beschikbaar

Overal beschikbaarDe virtuele servers in de cloud van Cloudhosting.nl zijn overal beschikbaar, omdat het een systeem is die centraal beheerd wordt. Daarnaast kan er gebruik worden gemaakt van meerdere datacentra, waardoor er een hoge uptime kan worden gegarandeerd. Al deze zaken zorgen ervoor dat u altijd gebruik kunt maken van uw cloud server wanneer u dit wilt. Hierdoor kunt u altijd gebruik maken van de juiste data en de gewenste software. Ook is het mogelijk om gemakkelijk en snel een nieuwe virtuele server te gebruiken, die dan direct overal beschikbaar is.

Kosten besparend

Kosten besparendDoor gebruik te maken van de public cloud oplossing van Cloudhosting.nl kunt u veel kosten besparen. Doordat u gebruik maakt van een virtuele server hoeft u geen hardware aan te schaffen, waardoor u alleen de resources dient te betalen die daadwerkelijk gebruikt zijn. Hierdoor ontstaat er een voordelige mogelijkheid om toch gebruik te maken van een eigen server. Ook is het bij Cloudhosting.nl mogelijk om uw server volledig naar wens aan te passen, wat u de kracht geeft om te groeien of te krimpen wanneer u dit wilt.

Waterdicht beveiligd

Waterdicht beveiligdDe public cloud van Cloudhosting.nl zorgt voor één centrale oplossing, waardoor deze gemakkelijker en beter beveiligd kan worden. Alle taken worden op één plaats uitgevoerd, waardoor de beveiliging centraal voor alle klanten van Cloudhosting.nl kan worden geregeld. Ook wordt er gebruik gemaakt van een failover systeem, wat ervoor zorgt dat er een hogere uptime kan worden gegarandeerd. Tevens biedt Cloudhosting.nl de klant geavanceerde mogelijkheden voor het beheren van de back-ups van een virtuele server. Zo kunnen er gemakkelijk back-upschema’s worden ingesteld, die volledig automatisch back-ups maken van uw cloud server.

Domeincheck

Controleer hier of uw gewenste domeinnaam nog vrij is voor registratie.

Recensies

Cloudhosting.nl kreeg van haar klanten een 8.9 als waardering.

Recensie
* * * * *

319 beoordelingen

“Het aanmaken, wijzigen en toevoegen van elementen op mijn eigen server is ideaal! Ik heb nu een webserver met DirectAdmin en het werkt geweldig dit concept.” – J.P. Klamka

Geef uw beoordeling

Cloud server advies

Cloud server advies Wij zijn gespecialiseerd in het realiseren van hoge kwaliteit cloud server-oplossingen op maat. Vraag vrijblijvend een advies aan.

Neem contact op

Referenties

Cloudhosting.nl Referenties