• Informatie bekijkenWerkplek bestellen

Het belang van een Verwerkersovereenkomst

Per 25 mei is de nieuwe wet- en regelgeving "AVG’’ ingegaan. Samen met klanten doet Cloudhosting.nl er alles aan om aan te kunnen tonen dat wij voldoen aan deze wet- en regelgeving. Hiervoor is het sluiten van een verwerkersovereenkomst tussen de verwerker en verwerkingsverantwoordelijke verplicht als er sprake is van de verwerking van persoongegevens.

Samen met klanten doen wij er alles aan om aan te kunnen tonen dat wij voldoen aan deze wet- en regelgeving. Om klanten te ontzien hebben wij een Verwerkersovereenkomst opgesteld. Middels een email met de verwerkersovereenkomst in een persoonlijke link is deze overeenkomst eerder toegezonden. Er zijn klanten die hier nog geen gehoor aan hebben gegeven, om die reden sturen wij deze reminder maar het kan natuurlijk ook voor u niet relevant zijn.

Om goed te kunnen verantwoorden dat Cloudhosting.nl samen met haar klanten aan deze wetgeving voldoet, verzoeken wij hierbij nogmaals deze overeenkomst te ondertekenen indien van toepassing.

Heeft u deze mail met overeenkomst niet ontvangen? Vraag dan per mail (support@cloudhosting.nl) een nieuwe overeenkomst aan.

Datum: 09-07-2018

Meer nieuws

Het belang van een Verwerkersovereenkomst » Lees meer
Gesloten met Pinksteren » Lees meer
Cloudhosting.nl gesloten op Hemelvaartsdag » Lees meer
Koningsdag gesloten » Lees meer
Cloudhosting.nl gesloten op tweede paasdag » Lees meer

Domeincheck

Controleer hier of uw gewenste domeinnaam nog vrij is voor registratie.

Recensies

Cloudhosting.nl kreeg van haar klanten een 8.9 als waardering.

Recensie
* * * * *

225 beoordelingen

“Een complex serverplatform helemaal laten opzetten door Cloudhosting.nl en ben zeer tevreden met de geleverde oplossing. Voldoende expertise in huis.” – A. Jansen

Geef uw beoordeling

Cloud server advies

Cloud server advies Wij zijn gespecialiseerd in het realiseren van hoge kwaliteit cloud server-oplossingen op maat. Vraag vrijblijvend een advies aan.

Neem contact op

Referenties

Cloudhosting.nl Referenties