• Informatie bekijkenWerkplek bestellen

Heruitgifte SSL-certificaten Symantec

Mogelijk heeft u er al iets over vernomen, maar er moeten veel SSL certificaten die onlangs door Symantec zijn uitgegeven opnieuw worden uitgegeven.

Google Chrome heeft namelijk aangegeven geen vertrouwen meer te hebben in de technische infrastructuur van Symantec, een groter certificaten authoriteit van onder andere Thawte, RapidSSL en Geotrust.

De wijzigingen die Symantec heeft doorgevoerd, waaronder het verhuizen van de volledige SSL afdeling naar Digicert zijn voor Google Chrome niet voldoende. Hierdom zullen veel SSL certificaten opnieuw moeten worden uitgegeven op de nieuwe infrastructuur van Digicert.

Hier hoeft u als klant niets voor te doen. Wij zullen het op ons nemen om in de periode van 14 december 2017 en 15 maart 2018 de heruitgifte van de certificaten in gang te zetten. Houdt er wel rekening mee dat deze aanpassing enige tijd in beslag kan nemen. In de tussentijd kunt u mogelijk een bericht ontvangen vanuit Google omtrent uw gebruikte SSL certificaat.

Mochten hier vragen over zijn, twijfel dan niet en neem contact met ons op.

Datum: 14-12-2017

Meer nieuws

Het belang van een Verwerkersovereenkomst » Lees meer
Gesloten met Pinksteren » Lees meer
Cloudhosting.nl gesloten op Hemelvaartsdag » Lees meer
Koningsdag gesloten » Lees meer
Cloudhosting.nl gesloten op tweede paasdag » Lees meer

Domeincheck

Controleer hier of uw gewenste domeinnaam nog vrij is voor registratie.

Recensies

Cloudhosting.nl kreeg van haar klanten een 8.9 als waardering.

Recensie
* * * * *

225 beoordelingen

“Een complex serverplatform helemaal laten opzetten door Cloudhosting.nl en ben zeer tevreden met de geleverde oplossing. Voldoende expertise in huis.” – A. Jansen

Geef uw beoordeling

Cloud server advies

Cloud server advies Wij zijn gespecialiseerd in het realiseren van hoge kwaliteit cloud server-oplossingen op maat. Vraag vrijblijvend een advies aan.

Neem contact op

Referenties

Cloudhosting.nl Referenties