• Informatie bekijkenWerkplek bestellen

Waarvoor dient een SSL-certificaat?

Beveiliging van websites is tegenwoordig van essentieel belang. Aan de ene kant omdat men dan niet kan meelezen wat je naar een website verstuurt en aan de andere kant voorkomt het de mogelijkheid tot aanpassing door onbevoegden van wat naar de website verzonden wordt. Je herkent een website met certificaat aan HTTPS voor de url.

Verhalen over hackers en cybercriminelen zijn van alledag, het is dan ook juist deze groep die schade aan uw website kan toebrengen.

Enkel certificerende autoriteiten zijn bevoegd de juiste certificaten uit te leveren. Veel kleine spelers zien markt in de SSL uitgifte maar bij verkeerde keuzes kan dit leiden tot bijvoorbeeld waarschuwingen op de website. Laat u dus te allen tijde adviseren door een medewerker van Cloudhosting.nl.

SSL staat voor Secure Socket Layer, dit is beveiligingsmethode die kritische gegevens versleuteld. Dit resulteert erin dat de kritische gegevens (veelal persoonlijke informatie) alleen beschikbaar zal zijn voor de belanghebbende.

Het gebruik van SSL certificaten zorgt tevens voor een betere ranking bij Google, die haar algoritme hierop heeft aangepast. Deze functie zal in de toekomst naar verwachting een nog grotere rol spelen.

Tot slot is het belang van een SSL certificaat thuis te brengen in de categorie vertrouwen. Uit diverse onderzoeken blijkt dat verkoopcijfers hoger liggen bij het zien van een certificaat in tegenstelling tot webshops waarbij dit ontbreekt.

Informatie en gebruik maken van SSL:

Speciaal voor onze klanten hebben wij momenteel een certificaat beschikbaar die voldoet aan de gestelde criteria. Dit Cloudhosting SSL certificaat kost € 19,95 per jaar, hiervoor is een éénmalige installatie nodig. Deze installatie voeren wij momenteel uit voor € 49,95.Tot voor kort was een extra IP-adres (met bijbehorende kosten) verplicht bij de afname van een SSL certificaat. Deze verplichting kunnen wij, afhankelijk van de dienst, uitschakelen door middel van SNI.

Laat je hierover of met betrekking tot andere vragen over dit onderwerp adviseren, wij staan voor je klaar.

Datum: 31-03-2017

Meer nieuws

Gesloten op Tweede Pinksterdag » Lees meer
Met Pasen zijn wij gesloten » Lees meer
Tijdens de feestdagen hanteren wij aangepaste openingstijden » Lees meer
Het belang van een Verwerkersovereenkomst » Lees meer
Gesloten met Pinksteren » Lees meer

Domeincheck

Controleer hier of uw gewenste domeinnaam nog vrij is voor registratie.

Recensies

Cloudhosting.nl kreeg van haar klanten een 8.9 als waardering.

Recensie
* * * * *

303 beoordelingen

“De VMware resource pool gebruik ik nu al enige maanden met veel plezier. De servers zijn stabiel en ik kan gemakkelijk mijn resources verdelen. Prima kwaliteit!” – H. Schreven

Geef uw beoordeling

Cloud server advies

Cloud server advies Wij zijn gespecialiseerd in het realiseren van hoge kwaliteit cloud server-oplossingen op maat. Vraag vrijblijvend een advies aan.

Neem contact op

Referenties

Cloudhosting.nl Referenties