• Informatie bekijkenWerkplek bestellen

Aankondiging einde two-way authenticatie app voor iOS 6 en Android 3

Medio 2012 werden de besturingssystemen Android 3 Honeycomb en iOS6 gelanceerd . Deze, inmiddels verouderde besturingssystemen, worden steeds minder gebruikt. Ook onze two-way authenticatie app merkt deze daling. Ondersteuning voor deze besturingssystemen wordt daarom beëindigd. 

Op 1 december 2016 wordt de app uit de app store gehaald voor de gebruikers met deze besturingssystemen. Is de applicatie reeds geïnstalleerd op je toestel? Dan zal de verwijdering uit de app store geen effect hebben op de applicatie op het toestel, deze kan namelijk nog steeds gebruikt worden.

Ook voor iOS 7 zal de ondersteuning stoppen. Deze zal op 1 maart 2017 uit de app store worden gehaald. Het heeft verder geen gevolgen voor de applicatie als die reeds op het toestel staat. Authenticaties kunnen nog steeds gebruikt worden op toestellen met het iOS 7 besturingssysteem.

Gebruik jij één van de bovengenoemde oudere besturingssystemen? Dan zal het weinig consequenties hebben, echter maken we je wel graag attent op deze ontwikkeling. 

Datum: 07-09-2016

Meer nieuws

Het belang van een Verwerkersovereenkomst » Lees meer
Gesloten met Pinksteren » Lees meer
Cloudhosting.nl gesloten op Hemelvaartsdag » Lees meer
Koningsdag gesloten » Lees meer
Cloudhosting.nl gesloten op tweede paasdag » Lees meer

Domeincheck

Controleer hier of uw gewenste domeinnaam nog vrij is voor registratie.

Recensies

Cloudhosting.nl kreeg van haar klanten een 8.9 als waardering.

Recensie
* * * * *

225 beoordelingen

“Het up- en downgraden van de cloudservers van Cloudhosting is ideaal, zo kan ik mijn server altijd aanpassen en betaal ik nooit te veel.” – D. Koster

Geef uw beoordeling

Cloud server advies

Cloud server advies Wij zijn gespecialiseerd in het realiseren van hoge kwaliteit cloud server-oplossingen op maat. Vraag vrijblijvend een advies aan.

Neem contact op

Referenties

Cloudhosting.nl Referenties