• Informatie bekijkenWerkplek bestellen

Overgang naar het nieuwe platform

Deze zomer gaat Cloudhosting.nl alle Windows-servers overzetten op het nieuwe platform. Linux-servers gaan over naar het bestaande Huawei-platform. Het Huawei-platform in ons datacenter in Ede beschikt over een hybride SSD-oplossing. Daarbij worden oude oplossingen eruit gehaald. De oude oplossingen worden niet meer toegepast voor onze diensten. Er zal gezorgd worden voor weinig downtime bij de overgang van platformen. De voornaamste reden van de overgang is de enorme performanceverbetering die het met zich meebrengt. Citrix, VMware, Hyper-V, Safefiles, Hosted Sharepoint, Online Werkplekken en Hosted Exchange gaan deze zomer over. Ook zullen alle Linux-servers in Ede worden overgeplaatst naar de Huawei OceanStor-omgeving voor een verbeterde performance.  

Datum: 12-07-2016

Meer nieuws

Tijdens de feestdagen hanteren wij aangepaste openingstijden » Lees meer
Het belang van een Verwerkersovereenkomst » Lees meer
Gesloten met Pinksteren » Lees meer
Cloudhosting.nl gesloten op Hemelvaartsdag » Lees meer
Koningsdag gesloten » Lees meer

Domeincheck

Controleer hier of uw gewenste domeinnaam nog vrij is voor registratie.

Recensies

Cloudhosting.nl kreeg van haar klanten een 8.9 als waardering.

Recensie
* * * * *

231 beoordelingen

“Sinds ik overgestapt ben op Cloudhosting.nl heb ik geen last meer van downtime en is mijn website altijd snel. Betrouwbaarheid voor een betaalbare prijs.” – P. van der Doel

Geef uw beoordeling

Cloud server advies

Cloud server advies Wij zijn gespecialiseerd in het realiseren van hoge kwaliteit cloud server-oplossingen op maat. Vraag vrijblijvend een advies aan.

Neem contact op

Referenties

Cloudhosting.nl Referenties