• Informatie bekijkenWerkplek bestellen

Onbeperkt hostingpakketten aanbieden aan uw klant met reseller hosting

reseller hostingMet reseller hosting van Cloudhosting.nl kunt u onbeperkt andere gebruikers aanmaken. Wij zorgen ervoor dat alle hostingpakketten voor uw klanten ingesteld kunnen worden met het controlepaneel dat bij reseller hosting gebruikt wordt: DirectAdmin. In dit controlepaneel kunt u gemakkelijk e-mailadressen toevoegen voor uw klanten, uw websites beheren en de statistieken van de websites inzien.

Voor wie?

Reseller hosting is ideaal voor bedrijven of particulieren die webhosting aan hun klanten willen aanbieden. U kunt dus gemakkelijk aan de slag, want welk pakket u ook kiest, u heeft altijd een onbeperkt aantal domeinen en MySQL databases! Genoeg ruimte om door te groeien tot een succesvolle reseller van webhosting. Bovendien zorgen wij goed voor u en uw klanten door te zorgen voor een dagelijkse back-up waardoor data niet zomaar verloren kan gaan.

Onze belofte

Bij Cloudhosting.nl hebben wij een speciaal platform gecreëerd voor de reseller hostingpakketten. Op deze manier blijft snelheid gegarandeerd. Bovendien hebben wij veiligheid, stabiliteit en high availability hosting hoog in het vaandel staan. Wij doen er alles voor om te zorgen dat u uw klanten van het beste hostingpakket kunt voorzien. Zo denken wij graag met u en uw klanten mee en bieden wij in elke situatie een passende oplossing.

Veiligheid en stabiliteit

Om zekerheid te kunnen geven dat data van de websites opgeslagen staat, wordt uw website dagelijks in de back-up meegenomen. Bestanden kunnen op deze manier niet verloren gaan. Bovendien wordt kwaliteit te allen tijde gewaarborgd door de redundante opstelling, de gespecialiseerde medewerkers en de opslag in een veilig datacenter.

Neem contact op

Bent u op zoek naar een reseller hostingpakket of wilt u meer informatie over wat reseller hosting voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer +31 (0)316 762702 of stuur een mail naar e-mailadres info@cloudhosting.nl. Wij kijken graag samen met u naar wat we voor u kunnen betekenen! 

Datum: 05-03-2015

Meer nieuws

Gesloten op Tweede Pinksterdag » Lees meer
Met Pasen zijn wij gesloten » Lees meer
Tijdens de feestdagen hanteren wij aangepaste openingstijden » Lees meer
Het belang van een Verwerkersovereenkomst » Lees meer
Gesloten met Pinksteren » Lees meer

Domeincheck

Controleer hier of uw gewenste domeinnaam nog vrij is voor registratie.

Recensies

Cloudhosting.nl kreeg van haar klanten een 8.9 als waardering.

Recensie
* * * * *

303 beoordelingen

“Moest in het begin even wennen aan het daadwerkelijke verbruik, maar ben heel blij overgestapt te zijn naar de Cloud.” – P. van Dijk

Geef uw beoordeling

Cloud server advies

Cloud server advies Wij zijn gespecialiseerd in het realiseren van hoge kwaliteit cloud server-oplossingen op maat. Vraag vrijblijvend een advies aan.

Neem contact op

Referenties

Cloudhosting.nl Referenties