• Informatie bekijkenWerkplek bestellen

De keuze voor een Online Werkplek

Online werkenWanneer biedt een online werkplek de uitkomst?
Tegenwoordig is een online werkplek niet meer weg te denken uit het bedrijfsleven. Veel bedrijven maken hier gebruik van, omdat het een moderne en praktische oplossing voor een zakelijke omgeving is. Efficiëntie neemt toe en kosten nemen af, dat klinkt natuurlijk erg goed. Maar wanneer biedt een online werkplek nou werkelijk een uitkomst? 

Een online werkplek
Als u kiest voor een online werkplek, kiest u voor de zekerheid dat uw kantoor altijd en overal beschikbaar is. Medewerkers kunnen thuis, op het kantoor of onderweg werken en beschikken daarbij altijd over de werkplek zoals ze die gewend zijn. Het mooie aan een online werkplek is dat u met verschillende devices (laptop, tablet of mobiele telefoon) kunt inloggen en gelijk aan de slag kunt in de huidige werkomgeving. Met een online werkplek is niemand meer computer gebonden.

Eigenschappen online werkplek
Voor elke online werkplek bieden wij een aantal standaard eigenschappen. Zo bieden wij altijd 2.5 GB aan privé opslag aan op de computer en 5GB voor de opslag van gedeelde mappen. Daarnaast wordt er elke nacht een back-up gemaakt van uw werkplek waardoor gegevens niet verloren gaan. De monitoring vindt altijd plaats, 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar. Een online werkplek is zeer gemakkelijk in gebruik en er is geen ICT-ervaring benodigd.

Neem contact op
Wij verzorgen het gehele beheer en de support op afstand als het gaat om uw online werkplek. Met een vaste prijs per maand en opslag in een veilig datacenter, ervaart u vele voordelen door online werkplekken bij ons samen te stellen. Wilt u meer weten of gelijk een online werkplek bestellen? Neem dan contact op met ons via telefoonnummer 31 (0)316 729143 of mail naar info@cloudhosting.nl en wij staan u graag te woord! 

Datum: 18-02-2015

Meer nieuws

Gesloten op Tweede Pinksterdag » Lees meer
Met Pasen zijn wij gesloten » Lees meer
Tijdens de feestdagen hanteren wij aangepaste openingstijden » Lees meer
Het belang van een Verwerkersovereenkomst » Lees meer
Gesloten met Pinksteren » Lees meer

Domeincheck

Controleer hier of uw gewenste domeinnaam nog vrij is voor registratie.

Recensies

Cloudhosting.nl kreeg van haar klanten een 8.9 als waardering.

Recensie
* * * * *

303 beoordelingen

“Door de SLA die ik bij mijn cloud servers heb afgenomen wordt het onderhoud volledig uit handen genomen.” – A. Cornelissen

Geef uw beoordeling

Cloud server advies

Cloud server advies Wij zijn gespecialiseerd in het realiseren van hoge kwaliteit cloud server-oplossingen op maat. Vraag vrijblijvend een advies aan.

Neem contact op

Referenties

Cloudhosting.nl Referenties