X Live chat Klik hier om te chatten
  • Informatie bekijkenWerkplek bestellen

Nieuws

NieuwsOp deze pagina staan de laatste ontwikkelingen van Cloudhosting.nl. Omdat er nooit stil gezeten wordt en de cloud altijd zal worden uitgebreid, is het belangrijk om de klanten van Cloudhosting.nl hiervan op de hoogte houden. Alle ontwikkelingen zullen daarom altijd op de website worden geplaatst, zodat u de nieuwe functionaliteiten op de voet kunt volgen. Daarnaast zullen ook eventuele storingen hier worden vermeld, zodat u weet van het onderhoud dat wordt gepleegd aan de cloud van Cloudhosting.nl.

Nieuwsoverzicht

Titel Datum
Cloudhosting.nl wenst iedereen fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar! 20-12-2017 12:00

Cloudhosting.nl wenst iedereen fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar! De aankomende feestdagen zal Cloudhostig.nl echter beperkt bereikbaar zijn.

Heruitgifte SSL-certificaten Symantec 14-12-2017 12:00

Mogelijk heeft u er al iets over vernomen, maar er moeten veel SSL certificaten die onlangs door Symantec zijn uitgegeven opnieuw worden uitgegeven.

Managed Cloud Actie 22-09-2017 12:00

Voor de herfstperiode heeft Cloudhosting.nl een weergaloze actie op stapel!

Een ieder kent het belang van monitoring en de juiste ondersteuning. Onze service professionals zijn in staat je te ondersteunen met je problemen zowel tijdens als buiten kantoortijden om. Daarnaast kunnen we door middel van pro-actief monitoring en beheer verstoringen voor zijn.

Zomeractie Cloudhosting.nl 03-07-2017 12:00

Tot 21 september aanstaande heeft Cloudhosting.nl een spectaculaire actie op de Hosted Desktop propositie.

Waarvoor dient een SSL-certificaat? 31-03-2017 12:00

Beveiliging van websites is tegenwoordig van essentieel belang. Aan de ene kant omdat men dan niet kan meelezen wat je naar een website verstuurt en aan de andere kant voorkomt het de mogelijkheid tot aanpassing door onbevoegden van wat naar de website verzonden wordt. Je herkent een website met certificaat aan HTTPS voor de url.

Verhalen over hackers en cybercriminelen zijn van alledag, het is dan ook juist deze groep die schade aan uw website kan toebrengen.

Winteractie Cloudhosting 17-01-2017 12:00

Tot en met 31 maart biedt Cloudhosting.nl u op iedere bestelling vanaf € 250,00 per maand één uur gratis support per maand aan (incl. toegang tot ons storingsnummer). Op deze wijze maken wij uw Cloud oplossing “managed” en houdt u tijd over om u te richten op uw core business.

Aankondiging einde two-way authenticatie app voor iOS 6 en Android 3 07-09-2016 12:00

Medio 2012 werden de besturingssystemen Android 3 Honeycomb en iOS6 gelanceerd . Deze, inmiddels verouderde besturingssystemen, worden steeds minder gebruikt. Ook onze two-way authenticatie app merkt deze daling. Ondersteuning voor deze besturingssystemen wordt daarom beëindigd. 

Overgang naar het nieuwe platform 12-07-2016 12:00

Deze zomer gaat Cloudhosting.nl alle Windows-servers overzetten op het nieuwe platform. Linux-servers gaan over naar het bestaande Huawei-platform. Het Huawei-platform in ons datacenter in Ede beschikt over een hybride SSD-oplossing. 

Uw eigen private cloud op maat gemaakt! 23-04-2015 13:15

Wij bij Cloudhosting.nl bieden graag iedereen die daar behoefte aan heeft een oplossing op maat. Met de private cloud zijn de meesten al bekend, een exclusieve omgeving waar u zelf de volledige controle over heeft. Om nog dieper in te gaan op hoe deze vorm van cloud computing er bij u uit zou komen te zien, behandelen we in dit nieuwsbericht meerdere voorbeelden van op maat werk! 

Onbeperkt hostingpakketten aanbieden aan uw klant met reseller hosting 05-03-2015 12:00

Met reseller hosting van Cloudhosting.nl kunt u onbeperkt andere gebruikers aanmaken. Wij zorgen ervoor dat alle hostingpakketten voor uw klanten ingesteld kunnen worden met het controlepaneel dat bij reseller hosting gebruikt wordt: DirectAdmin. In dit controlepaneel kunt u gemakkelijk e-mailadressen toevoegen voor uw klanten, uw websites beheren en de statistieken van de websites inzien.

De keuze voor een Online Werkplek 18-02-2015 09:52

Wanneer biedt een online werkplek de uitkomst?
Tegenwoordig is een online werkplek niet meer weg te denken uit het bedrijfsleven. Veel bedrijven maken hier gebruik van, omdat het een moderne en praktische oplossing voor een zakelijke omgeving is. Efficiëntie neemt toe en kosten nemen af, dat klinkt natuurlijk erg goed. Maar wanneer biedt een online werkplek nou werkelijk een uitkomst? 

Belangrijke bugfix voor Linux servers 29-01-2015 09:47

Deze week is er geconstateerd dat verschillende Linux distributies problemen kunnen ondervinden van een bug. Veel bekende Linuxdistributies zijn vatbaar voor een bug in de GNU C Library. Deze bug kan buffer overflow veroorzaken. Er kan zowel lokaal als op afstand misbruik gemaakt worden van deze problemen.

Meer over cloud-diensten 20-01-2015 16:31

In 2014 maakte 28 procent van alle bedrijven gebruik van cloud-diensten (ofwel ICT-diensten via internet). Op dit moment wordt de cloud vooral gebruikt voor het hosten van een database en het opslaan van documenten. Daarnaast wordt de e-mail vaak als cloud-dienst gebruikt. Opvallend is dat bijna driekwart van de Nederlandse bedrijven nog geen gebruik maakt van de cloud-diensten. Dit blijkt uit onderzoek van het CBS. 

Cloud server uitbreidingen 08-01-2015 15:49

Via Cloudhosting.nl kunt u snel en eenvoudig uw cloud server samenstellen. De cloud server zal direct worden opgeleverd na uw bestelling en u zit niet vast aan een contract. Zodra u de cloud server verwijdert, zullen de gebruikte resources van de afgelopen maand gefactureerd worden. Dit zijn allemaal voordelen die Cloudhosting.nl u kan bieden.

Cloudhosting.nl met feestdagen beperkt bereikbaar 19-12-2014 14:17

De aankomende feestdagen zal Cloudhosting.nl beperkt bereikbaar zijn. Op eerste en tweede kerstdag (25 en 26 december) en op nieuwjaarsdag (1 januari) zijn er geen medewerkers van Cloudhosting.nl op kantoor. U systemen zullen uiteraard nog in de gaten gehouden worden en mocht u storingen ondervinden, is het algemene storingsnummer nog 24/7 bereikbaar.

Geen BTW-verlegd facturen meer vanaf 2015 05-12-2014 13:46

Door nieuwe regelgeving op het gebied van BTW in de Europese Unie, zullen er door Cloudhosting.nl vanaf 2015 geen BTW-verlegd facturen meer worden uitgeschreven voor particuliere klanten. Het BTW-percentage dat in uw eigen land van kracht is, zal gebruikt worden. Deze nieuwe regelgeving gaat alleen voor particuliere klanten gelden, voor bedrijven zal er niets veranderen.

SSL-certificaten van belang bij websitebeveiliging 21-11-2014 14:51

Voor de meeste websites of delen van websites is het van zeer groot belang dat de beveiliging goed is. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld webpagina’s waar betaling met creditcard nodig is. Het is niet de bedoeling dat kwaadwillige personen met vertrouwelijke gegevens aan de haal gaan. SSL-certificeren dragen bij aan het beveiligen van uw website.

Brandblussing in het BIT-datacenter 09-10-2014 09:46

Vannacht heeft er een brandblussing plaatsgevonden in het BIT-2B datacenter rond de klok van 01:00 uur. Een klein gedeelte van de infrastructuur  van Cloudhosting.nl staat ook in deze ruimte.

Bash-kwetsbaarheid: Update uw Linux Cloud server(s) 25-09-2014 14:00

Linux-distributies zijn kwetsbaar bevonden in het Bash-programma. Daarom adviseert Cloudhosting.nl om uw Linux Cloud server(s) direct te updaten met nieuwste Bash-versie. 

Gloednieuw Citrix-platform bij Cloudhosting.nl 03-09-2014 13:30

Cloudhosting.nl heeft haar diensten laten uitbreiden met een gloednieuw Citrix-platform. Met het nieuwe Citrix-platform zijn de diensten van Cloudhosting.nl voordeliger aan te bieden en zijn de diensten net zo krachtig als een duurdere VMware-oplossing.

Domeincheck

Controleer hier of uw gewenste domeinnaam nog vrij is voor registratie.

Recensies

Cloudhosting.nl kreeg van haar klanten een 8.9 als waardering.

Recensie
* * * * *

200 beoordelingen

“Fijn dat de helpdesk snel een reactie geeft en ik alles neer kan leggen bij Cloudhosting.nl. Heel erg bedankt voor de goede en persoonlijke zorg!” – S. van der Veen

Geef uw beoordeling

Cloud server advies

Cloud server advies Wij zijn gespecialiseerd in het realiseren van hoge kwaliteit cloud server-oplossingen op maat. Vraag vrijblijvend een advies aan.

Neem contact op

Referenties

Cloudhosting.nl Referenties