• Informatie bekijkenWerkplek bestellen

Klimaatbeheersing

KlimaatbeheersingCloudhosting.nl is trots dat ze wel aan de natuur werkt. Het milieu is steeds meer het onderwerp van gesprek en daarom wordt er op een verantwoorde wijze omgegaan met het klimaat. In deze tijd wordt er veel kooldioxide uitstoot geproduceerd door de datacenters en hier moeten steeds meer maatregelen voor worden getroffen. Wereldwijd wordt er door de datacenters 170 miljard kilo CO2 geproduceerd, terwijl auto’s, fabrieken en vliegtuigen jaarlijks goed zijn voor 146 miljard kilo aan broeikasgas. Dit is meer dan de totale uitstoot van CO2 in heel Nederland. Door te weinig ruimte, high-density servers en drastischer energiegebruik zal uitstoot van kooldioxide alleen maar groter worden.

Om het milieu te verbeteren en het klimaat te steunen heeft Cloudhosting.nl een verantwoord beleid ingevoerd. Ze steunt diverse projecten om de natuur te helpen met de grote uitstoot van broeikasgassen en daarnaast wordt er verantwoord omgegaan met de aanschaf van nieuwe high-density servers en het ruimtegebruik van de apparatuur.

Groene datacenters

Cold corridorCloudhosting.nl zal uitsluitend gebruik maken van datacenters waar gedacht is aan het klimaat. Door gebruik te maken van het Cold Cirridor principe worden de racks in het datacenter BIT en EuNetworks op de ideale temperatuur gehouden. Dit zorgt voor minder stroomverbruik en een betere temperatuur.

De datacenters waar Cloudhosting.nl staat gebruiken uitsluitend groene stroom. Zowel voor eigen apparatuur als apparatuur van de klanten. Energie wordt doormiddel van de energieleverancier opgewekt uit waterkracht. Bij de productie van deze duurzame energie komt geen CO2 meer vrij. Als voorbeeld gebruikt het BIT datacenter meer dan zes miljoen kilowattuur. Door alleen daar al over te gaan op groene stroom wordt er ruim vier miljoen kilogram minder CO2 uitgestoten.

Technisch directeur BIT

Technisch directeur BIT
Alex Bik, technisch directeur bij BIT: "Er wordt veel gesproken over groen, deze actie onderstreept onze daadkracht. Door alle stroom te vergroenen dragen wij bij aan een beter milieu. Om de CO2, die nu niet wordt geproduceerd uit de lucht te halen, zouden 200.000 bomen een jaar lang moeten groeien."

Groene projecten

Ook heeft Cloudhosting.nl de handen ineen geslagen met de Climate Neutral Group. Op deze manier kan de CO2 uitstoot nog meer gecompenseerd worden. Dit gebeurt door het aanplanten van bossen, gebruik maken van zonne- en wind energie projecten en nog veel meer projecten die de CO2 uitstoot reduceren. Cloudhosting.nl probeert verantwoord te werken en op een goede manier aan klimaatbeheersing te doen.

Domeincheck

Controleer hier of uw gewenste domeinnaam nog vrij is voor registratie.

Recensies

Cloudhosting.nl kreeg van haar klanten een 8.9 als waardering.

Recensie
* * * * *

319 beoordelingen

“Het up- en downgraden van de cloudservers van Cloudhosting is ideaal, zo kan ik mijn server altijd aanpassen en betaal ik nooit te veel.” – D. Koster

Geef uw beoordeling

Cloud server advies

Cloud server advies Wij zijn gespecialiseerd in het realiseren van hoge kwaliteit cloud server-oplossingen op maat. Vraag vrijblijvend een advies aan.

Neem contact op

Referenties

Cloudhosting.nl Referenties