• Informatie bekijkenWerkplek bestellen

SharePoint FoundationCloudhosting.nl is gespecialiseerd in het opzetten van maatoplossingen. SharePoint 2013 is een geweldige business suite om toe te passen voor uw medewerkers, processen en gegevens samen te voegen. Het is een raamwerk dat vooral dient voor het gebruik van intranet of extranet. Het is eenvoudig om thuis, op het werk of onderweg toegang te krijgen tot de documenten die ingevoegd worden op de SharePoint omgeving. SharePoint 2013 is veelal een maatoplossing en toepasbaar op online werkplekken. Naast de toepasbaarheid op een online werkplek is SharePoint ook beschikbaar op desktops, laptops en andere omgevingen. Cloudhosting.nl is een toonaangevend partner met Microsoft SharePoint en heeft veel ervaring met het toepassen van Microsoft SharePoint, CRM en Exchange.

Hosted SharePoint Foundation

SmallMediumLargeExtra Large
Gebruikers102050100
Opslag2GB4GB10GB20GB
Dagelijkse back-upJaJaJaJa
Onbeperkt dataverkeerJaJaJaJa
Onbeperkt subsitesJaJaJaJa
Prijs per maand eerste jaar€ 22,99€ 34,99€ 49,99€ 69,99
Prijs per maand tweede jaar€ 25,49€ 38,99€ 54,99€ 77,49
 Bestellen »Bestellen »Bestellen »Bestellen »

Optimaliseer uw bedrijfsprocessen

In de praktijk blijkt dat maar 15 procent van de medewerkers toegang heeft tot intranet of extranet. Met de komst van SharePoint is dit eenvoudig beter te benutten en levert dit ook een betere organisatie op. Medewerkers hoeven minder op te zoeken en kunnen sneller de klant tevreden stellen. Waardoor uw onderneming beter draait en uw medewerkers rendabeler zijn, in de huidige tijd is dat van groot belang.

SharePoint 2013 is ook te combineren met de andere cloud office diensten die wij aanbieden. Bijvoorbeeld: CRM, Exchange en de online werkplek. Wenst u een op maat oplossing dan kan Cloudhosting.nl deze ook aanbieden. Hiervoor kunt u contact opnemen en Cloudhosting.nl voorziet u dan van een snelle en goede aanbieding.

Voordelen van cloud office

 • Veilig & Betrouwbaar
  • De clouddiensten zijn opgezet op een veilige en betrouwbare manier. Uw medewerker logt namelijk altijd met een unieke gebruikersnaam en wachtwoord in. Ook de bestanden worden volledig in de cloud opgeslagen en staan in beveiligde datacenters in Nederland.
 • Een totaalpakket
  • Cloudhosting.nl biedt een totaalpakket aan voor uw kantooromgeving. Met de diensten die Cloudhosting.nl kunt u namelijk een gestroomlijnde onderneming doorzetten. Hosted Exchange, Sharepoint en CRM worden op eenvoudige wijze met uw online werkplekken samengevoegd.
 • Overal toegang
  • Met de diensten die Cloudhosting.nl aanbiedt kunt u overal toegang verkrijgen tot de diensten. Eenvoudig uw personeel thuis laten werken, onderweg even wat controleren en koppelen aan uw mobiel.
 • Een vaste prijs
  • Altijd een vaste prijs voor uw cloud office diensten. Betaal nooit teveel en weet vooraf exact wat voor kosten u heeft voor uw medewerkers. Ook eenvoudig volgens de cloud-principes uitbreiden en natuurlijk ook verminderen van diensten. Voor elke ondernemer een passende oplossing.
 • Online Werkplekken
  • Op de online werkplekken zijn alle pakketten toe te passen. Cloudhosting.nl zorgt dat alle pakketten zoals Microsoft Office met Word, Outlook, Excel en Powerpoint werken voor uw werkplekken. Daarnaast kunt u er voor kiezen om eigen pakketten zoals Exact en Hosted Exchange te koppellen aan uw online werkplek.
 • Service & Onderhoud
  • Aangezien uw werkplekken online benaderbaar zijn, is het voor Cloudhosting.nl ook relatief eenvoudig om de werkplekken te beheren. Mocht u of een medewerker een probleem ondervinden is het altijd snel op te lossen. De service van Cloudhosting.nl is hoog te noemen, een ontevreden klant is voor Cloudhosting.nl geen optie!
 • Bespaar op uw vaste lasten
  • Bespaar direct op uw vaste kosten met de clouddiensten. Licenties voor Office en andere pakketten zijn per maand af te nemen. Daardoor is er geen grote investering benodigd en kunt u altijd met de tijd mee. Komt er namelijk een nieuw pakket uit, dan geniet u daar gelijk van en kunt u die meteen gebruiken.

Domeincheck

Controleer hier of uw gewenste domeinnaam nog vrij is voor registratie.

Recensies

Onze Cloud Office kreeg van onze klanten de waardering 8.6.

Recensie
* * * * *

286 beoordelingen

“Binnen afzienbare tijd heeft Cloudhosting.nl onze online werkplekken onmisbaar gemaakt. Onze collega's kunnen overal ter wereld doorwerken en het is eindelijk mogelijk om thuiswerkers te volgen.” – D. Keen

Geef uw beoordeling

Cloud server advies

Cloud server advies Wij zijn gespecialiseerd in het realiseren van hoge kwaliteit cloud server-oplossingen op maat. Vraag vrijblijvend een advies aan.

Neem contact op

Referenties

Cloudhosting.nl Referenties