• Informatie bekijkenWerkplek bestellen

Hosted Exchange 2016Cloudhosting.nl biedt in combinatie met haar enorme cloud server platform ook Hosted Exchange aan. Dit geweldige product staat in de cloud en zorgt voor enorme zekerheid bij uw activiteiten op het gebied van e-maildiensten met Microsoft Exchange 2016. Beheer uw agenda, contacten en natuurlijk uw e-mail met alle gemak en deel dit met uw collega’s. U kunt direct aan de slag met het platform dat Cloudhosting.nl heeft staan. Er is geen nieuwe domeinregistratie nodig, u hoeft enkel uw MX-records van uw domeinnaam te wijzigen. Natuurlijk kunt u wel een domeinnaam bij Cloudhosting.nl registreren om te gebruiken bij uw Hosted Exchange.

Hosted Exchange

SmallMediumLargeExtra Large
Schijfruimte2500MB5GB25GB25GB
Gebruiker1111
ControlepaneelJaJaJaJa
aliassenOnbeperktOnbeperktOnbeperktOnbeperkt
Back-upsJaJaJaJa
notificatiesPushPushPushPush
Anti-Spam, virus & phishingJaJaJaJa
Persoonlijke folders & contactenJaJaJaJa
Persoonlijke agendaJaJaJaJa
Gedeelde agendaJaJaJaJa
Outlook Web AccessJaJaJaJa
Outlook AnywhereJaJaJaJa
Globale adreslijstJaJaJaJa
Gedeelde contactpersonenJaJaJaJa
POP3 & IMAPJaJaJaJa
E-mail onder eigen domeinJaJaJaJa
Gegevens opgeslagen in NederlandJaJaJaJa
Prijs per maand eerste jaar€ 4,99€ 7,49€ 8,99€ 14,99
Prijs per maand tweede jaar€ 5,99€ 8,99€ 9,99€ 17,99
 Bestellen »Bestellen »Bestellen »Bestellen »

U heeft overal toegang tot uw e-mail, contacten en agendapunten

 • Uw e-mail is via webmail Outlook Web Access (OWA) altijd beschikbaar;
 • De mogelijkheid bestaat om uw mobiele apparatuur te koppelen aan Hosted Exchange en met push e-mailfunctionaliteit te gaan werken;
 • Maak gebruik van Hosted Exchange op uw vaste computer of laptop middels Outlook en krijg toegang tot uw e-mail, contacten en agendapunten.

Cloudhosting.nl verschaft u de kans om 7 dagen te testen op de Hosted Exchange omgeving, dit kan aangevraagd worden aan de hand van de contractpagina. De omgeving die speciaal is opgezet voor Hosted Exchange is degelijk, stabiel en redundant met loadbalancing opgezet. Cloudhosting.nl biedt ook de ondersteuning, waar nodig en zorgt voor een geweldige service met gekwalificeerde medewerkers die u graag verder helpen.

Hosted Exchange is toepasbaar op de online werkplek van Cloudhosting.nl. Evenals de andere cloud office diensten die aangeboden worden zoals bijvoorbeeld: SharePoint en zakelijke hosting. Vraag gerust om meer informatie bij een van de gekwalificeerde medewerkers van Cloudhosting.nl.

Voordelen van cloud office

 • Veilig & Betrouwbaar
  • De clouddiensten zijn opgezet op een veilige en betrouwbare manier. Uw medewerker logt namelijk altijd met een unieke gebruikersnaam en wachtwoord in. Ook de bestanden worden volledig in de cloud opgeslagen en staan in beveiligde datacenters in Nederland.
 • Een totaalpakket
  • Cloudhosting.nl biedt een totaalpakket aan voor uw kantooromgeving. Met de diensten die Cloudhosting.nl kunt u namelijk een gestroomlijnde onderneming doorzetten. Hosted Exchange, Sharepoint en CRM worden op eenvoudige wijze met uw online werkplekken samengevoegd.
 • Overal toegang
  • Met de diensten die Cloudhosting.nl aanbiedt kunt u overal toegang verkrijgen tot de diensten. Eenvoudig uw personeel thuis laten werken, onderweg even wat controleren en koppelen aan uw mobiel.
 • Een vaste prijs
  • Altijd een vaste prijs voor uw cloud office diensten. Betaal nooit teveel en weet vooraf exact wat voor kosten u heeft voor uw medewerkers. Ook eenvoudig volgens de cloud-principes uitbreiden en natuurlijk ook verminderen van diensten. Voor elke ondernemer een passende oplossing.
 • Online Werkplekken
  • Op de online werkplekken zijn alle pakketten toe te passen. Cloudhosting.nl zorgt dat alle pakketten zoals Microsoft Office met Word, Outlook, Excel en Powerpoint werken voor uw werkplekken. Daarnaast kunt u er voor kiezen om eigen pakketten zoals Exact en Hosted Exchange te koppellen aan uw online werkplek.
 • Service & Onderhoud
  • Aangezien uw werkplekken online benaderbaar zijn, is het voor Cloudhosting.nl ook relatief eenvoudig om de werkplekken te beheren. Mocht u of een medewerker een probleem ondervinden is het altijd snel op te lossen. De service van Cloudhosting.nl is hoog te noemen, een ontevreden klant is voor Cloudhosting.nl geen optie!
 • Bespaar op uw vaste lasten
  • Bespaar direct op uw vaste kosten met de clouddiensten. Licenties voor Office en andere pakketten zijn per maand af te nemen. Daardoor is er geen grote investering benodigd en kunt u altijd met de tijd mee. Komt er namelijk een nieuw pakket uit, dan geniet u daar gelijk van en kunt u die meteen gebruiken.

Domeincheck

Controleer hier of uw gewenste domeinnaam nog vrij is voor registratie.

Recensies

Onze Cloud Office kreeg van onze klanten de waardering 8.6.

Recensie
* * * * *

286 beoordelingen

“Wij wisselen dagelijks documenten uit via Hosted SharePoint van Cloudhosting.nl. Toen de ruimte op was hadden wij binnen 5 minuten dubbele opslagruimte.” – L. Pijl

Geef uw beoordeling

Cloud server advies

Cloud server advies Wij zijn gespecialiseerd in het realiseren van hoge kwaliteit cloud server-oplossingen op maat. Vraag vrijblijvend een advies aan.

Neem contact op

Referenties

Cloudhosting.nl Referenties