• Informatie bekijkenWerkplek bestellen

SharePoint FoundationCloudhosting.nl heeft de oplossing in huis voor relatiebeheer, sales & klantenservice ondersteuning. Hosted CRM (Customer Relationship Management) wordt in zijn geheel aangeboden, u hoeft dus niet lang te werken en kunt direct aan de slag. Cloudhosting.nl heeft namelijk een eigen platform opgezet die redundant, met loadbalancing en stabiel is uitgevoerd. De krachtige Microsoft CRM-dienst is geweldig om als onderneming mee te gaan werken. Analyseer en verbeter uw serviceprocessen en zorg voor een gestroomlijnde organisatie. De CRM software is toepasbaar bij kleine, middelgrote en grote organisaties die behoefte hebben om meer uit haar relaties te halen.

Hosted CRM

SmallMediumLargeExtra Large
Schijfruimte1GB3GB5GB10GB
Dagelijkse back-upJaJaJaJa
Aantal gebruikers13510
Workflows & GoedkeuringenJaJaJaJa
Verkoopproces optimaliserenJaJaJaJa
Klantenservice optimaliserenJaJaJaJa
Flexibel & SchaalbaarJaJaJaJa
Geavanceerde rapportenJaJaJaJa
Persoonlijke dashboardsJaJaJaJa
Verkoopcampagnes integrerenJaJaJaJa
Rapporten en WebservicesJaJaJaJa
Inclusief mobiele toegangJaJaJaJa
Sociale analyse & listeningJaJaJaJa
Prijs per maand eerste half jaar€ 39,99€ 109,98€ 189,99€ 379,98
Standaard prijs per maand€ 44,99€ 129,99€ 214,99€ 429,99
 Bestellen »Bestellen »Bestellen »Bestellen »

Verbeter uw organisatie

Een geweldig en doelgericht product dat uw organisatie kan verbeteren. Geef uw klanten de zorg die u nodig vind en de klant nodig heeft. Uw medewerkers zijn productiever en de informatie over een klant is voor iedereen binnen uw organisatie beschikbaar. De gegevens staan namelijk centraal en online opgeslagen. Dit is voor uw onderneming ook een stuk veiliger.

CRM is ook te combineren met de andere cloud office diensten die wij aanbieden. Bijvoorbeeld: SharePoint, Exchange en de online werkplek. Wenst u een op maat oplossing dan kan Cloudhosting.nl deze ook aanbieden. Hiervoor kunt u contact opnemen en Cloudhosting.nl voorziet u dan van een snelle en goede aanbieding.

Voordelen van cloud office

 • Veilig & Betrouwbaar
  • De clouddiensten zijn opgezet op een veilige en betrouwbare manier. Uw medewerker logt namelijk altijd met een unieke gebruikersnaam en wachtwoord in. Ook de bestanden worden volledig in de cloud opgeslagen en staan in beveiligde datacenters in Nederland.
 • Een totaalpakket
  • Cloudhosting.nl biedt een totaalpakket aan voor uw kantooromgeving. Met de diensten die Cloudhosting.nl kunt u namelijk een gestroomlijnde onderneming doorzetten. Hosted Exchange, Sharepoint en CRM worden op eenvoudige wijze met uw online werkplekken samengevoegd.
 • Overal toegang
  • Met de diensten die Cloudhosting.nl aanbiedt kunt u overal toegang verkrijgen tot de diensten. Eenvoudig uw personeel thuis laten werken, onderweg even wat controleren en koppelen aan uw mobiel.
 • Een vaste prijs
  • Altijd een vaste prijs voor uw cloud office diensten. Betaal nooit teveel en weet vooraf exact wat voor kosten u heeft voor uw medewerkers. Ook eenvoudig volgens de cloud-principes uitbreiden en natuurlijk ook verminderen van diensten. Voor elke ondernemer een passende oplossing.
 • Online Werkplekken
  • Op de online werkplekken zijn alle pakketten toe te passen. Cloudhosting.nl zorgt dat alle pakketten zoals Microsoft Office met Word, Outlook, Excel en Powerpoint werken voor uw werkplekken. Daarnaast kunt u er voor kiezen om eigen pakketten zoals Exact en Hosted Exchange te koppellen aan uw online werkplek.
 • Service & Onderhoud
  • Aangezien uw werkplekken online benaderbaar zijn, is het voor Cloudhosting.nl ook relatief eenvoudig om de werkplekken te beheren. Mocht u of een medewerker een probleem ondervinden is het altijd snel op te lossen. De service van Cloudhosting.nl is hoog te noemen, een ontevreden klant is voor Cloudhosting.nl geen optie!
 • Bespaar op uw vaste lasten
  • Bespaar direct op uw vaste kosten met de clouddiensten. Licenties voor Office en andere pakketten zijn per maand af te nemen. Daardoor is er geen grote investering benodigd en kunt u altijd met de tijd mee. Komt er namelijk een nieuw pakket uit, dan geniet u daar gelijk van en kunt u die meteen gebruiken.

Domeincheck

Controleer hier of uw gewenste domeinnaam nog vrij is voor registratie.

Recensies

Onze Cloud Office kreeg van onze klanten de waardering 8.6.

Recensie
* * * * *

286 beoordelingen

“Geweldig hoe ik nu met de online werkplekken alles kan combineren. We hebben voor het totaalpakket gekozen en CRM, Exchange, SharePoint en Office op onze werkplekken draaien. Werkt echt soepel en fijn!” – G. Roorda

Geef uw beoordeling

Cloud server advies

Cloud server advies Wij zijn gespecialiseerd in het realiseren van hoge kwaliteit cloud server-oplossingen op maat. Vraag vrijblijvend een advies aan.

Neem contact op

Referenties

Cloudhosting.nl Referenties