• Informatie bekijkenWerkplek bestellen

High Availability

High AvailabilityBij bedrijfskritische websites, applicaties is het van groot belang dat de beschikbaarheid gegarandeerd is. Al is het maar voor even, dan kan dit tot financiële missers, rechterlijke-overtredingen en mogelijk zelfs levensgevaarlijke situaties leiden. Cloudhosting.nl begrijpt de noodzaak en kan maximale uptime aanbieden met high availability clustering en hardwareredundantie. U heeft een geschikt en betrouwbaar partner gevonden in Cloudhosting.nl. Met gespecialiseerde medewerkers weet Cloudhosting.nl de passende oplossing aan te bieden voor elke organisatie.

Cloudhosting.nl kan een oplossing aanbieden voor hoge workloads en heeft zich in de praktijk al bewezen voor diverse grote ondernemingen. U kunt hier ook gerust om vragen en op aanvraag inzicht krijgen op deze referenties. Met de high availability-clusting (HA) krijgt u toegang tot nieuwe methodes om toe te passen bij uw organisatie.

Automatische failover van uw websites of servers

U geniet van bescherming tegen het uitvallen van uw website of cloud servers. Normaal gesproken kiest Cloudhosting.nl er voor om een high availability oplossing toe te passen binnen één datacenter. Er kan ook gekozen worden voor twee datacenter locaties, waardoor uw website of serveromgeving altijd bereikbaar is. Cloudhosting.nl kijkt in samenspraak met de klant naar een ideale oplossing voor de omgeving die binnen uw organisatie actief is.

Loadbalancing en clustering

Cloudhosting.nl zorgt voor een loadbalancing omgeving en beschermt u tegen het uitvallen van uw cloud servers (houdt er wel rekening mee dat overbelasting een bedreiging vormt). Het opzetten van een loadbalancing omgeving kan overbelasting voorkomen en eenvoudig nieuwe resources bijvoegen in de opstelling. Een team van gekwalificeerde medewerkers staat paraat om uw omgeving op te zetten en de juiste indeling te maken voor de wensen die u heeft.

SAN gegevensreplicatie

Uw serveromgeving wordt door middel van SAN-replicatie redundant opgeslagen en loopt deze opstelling loopt synchroon. Deze oplossing voorziet u in hoge beschikbaarheid en gegarandeerde uptime. Cloudhosting.nl kan deze oplossing aanbieden met een koppeling van twee datacenters die binnen een afstand van 5 kilometer staan. Hierdoor blijft uw dataverkeer voordelig en bent u gedekt tegen onverwachte calamiteiten.

Vraag een offerte aan

Voordelen van cloud enterprise

 • Cloudhosting.nl bedenkt uw omgeving
  • Cloudhosting.nl zorgt bij de enterprise-oplossingen voor uw omgeving. Bedenkt de volledige enterprise-omgeving en gaat uitgebreid kijken naar de mogelijkheden in een teambespreking. Een totaaloplossing voor al uw wensen.
 • Eenvoudig overstappen
  • Cloudhosting.nl zorgt dat de enterprise-oplossing opgezet gaat worden. Vervolgens kijken zij ook naar een goede oplossing om alles in goede banen te leiden en downtime te voorkomen. De gehele enterprise-omgeving zal opgezet worden door een gekwalificeerd team.
 • Heldere afspraken en zekerheid
  • Er worden altijd heldere afspraken gemaakt voor uw hostingomgeving. U zult achteraf geen onverwachte kosten terug zien, de communicatie en het serviceniveau is hoog te noemen. Cloudhosting.nl is pas tevreden zodra haar klanten dat ook zijn.
 • Geen downtime meer
  • Het komt vaak voor dat de huidige infrastructuur niet voldoende is voor uw wensen. Daardoor volgt er downtime en natuurlijk grote irritatie. Cloudhosting.nl zorgt voor een groeimodel en geen zorgen meer. U kunt rustig aan het werk en doen waar u goed in bent.
 • Niet meer betalen dan nodig is
  • Cloudhosting.nl gaat juist in op de vraag die bij iedere ondernemer speelt. Bij Cloudhosting.nl betaalt u enkel het verbruik en de resources die u nodig heeft. Bij Cloudhosting.nl kunt u namelijk per minuut, uur of dag servers uit- en aanzetten. Een passende oplossing zal voordeliger zijn, u kunt namelijk laag instappen en groot groeien met de cloud.
 • Voordelig servicecontract
  • U wilt niet te veel kwijt zijn voor de kosten die u maakt aan uw hostingomgeving. Cloudhosting.nl kan een scherpe prijs aanbieden voor uw omgeving. Daardoor kunt u zich concentreren op de zaken die voor uw onderneming belangrijk zijn en is er direct een besparing op uw hoge servicekosten.

Domeincheck

Controleer hier of uw gewenste domeinnaam nog vrij is voor registratie.

Recensies

Onze Cloud Enterprise kreeg van onze klanten de waardering 8.6.

Recensie
* * * * *

283 beoordelingen

“Door gebruik te maken van VMware was de configuratie van mijn Cloud Hosting met één telefoontje aangepast, dat noem ik nog eens service.” – C. Dorenbos

Geef uw beoordeling

Cloud server advies

Cloud server advies Wij zijn gespecialiseerd in het realiseren van hoge kwaliteit cloud server-oplossingen op maat. Vraag vrijblijvend een advies aan.

Neem contact op

Referenties

Cloudhosting.nl Referenties