• Informatie bekijkenWerkplek bestellen

Concepten

ConceptenDe maatwerkoplossingen bieden veel mogelijkheden aan de klanten van Cloudhosting.nl. Er is veel mogelijk met een private cloud die volledig naar uw eisen en wensen kan worden gerealiseerd. In het samenstellen van deze private cloud kunnen de medewerkers van Cloudhosting.nl een onafhankelijk advies geven, zodat de beste oplossing kan worden gerealiseerd. Om u echter alvast een idee te geven van de mogelijkheden die een maatwerkoplossing heeft, staan hieronder een aantal concepten beschreven door Cloudhosting.nl.

Hardware omgeving

Voorbeeld conceptEen maatwerkoplossing biedt ook veel mogelijkheden op het gebied van hardware. Zo kan de hardware zowel bij de klant op locatie worden geplaatst als in één van de datacentra waar Cloudhosting.nl gebruik van maakt. Hierbij is het tevens mogelijk om uw private cloud te spreiden over verschillende datacentra, zodat alles volledig redundant kan worden uitgevoerd. Dit heeft als voordeel dat er een grotere uptime kan worden gegarandeerd en dat de kans op dataverlies tot het minimale wordt gereduceerd.

Software: Standaard dedicated cloud

Voorbeeld conceptDe standaard dedicated cloud oplossing van Cloudhosting.nl is een oplossing die erg schaalbaar is. Dit houdt in dat de cloud kan groeien en krimpen wanneer u dat wilt. De hardware van deze cloud is volledig van uzelf, waardoor u zelf de controle heeft over deze hardware. Bij Cloudhosting.nl kunt u er ook voor kiezen om het onderhoud uit te besteden, zodat het onderhoud volledig voor u wordt gedaan. Deze oplossing wordt standaard uitgerust met exchange, active directory en file services. Deze services kunnen vervolgens gemakkelijk worden uitgebreid met bijvoorbeeld SharePoint of Terminal Services. Het is bij dit concept mogelijk om de cloud zowel op locatie als in een datacentrum te plaatsen.

Hardware: 99,9% uptime ‘unbreakable’

Voorbeeld conceptBij dit concept draait alles om zoveel mogelijk uptime, zodat uw data altijd beschikbaar is. Dit concept zorgt er ook voor dat de kans op dataverlies minimaal is. Doordat er bijna real-time back-ups worden gemaakt van de data. Ook zijn de netwerken dubbel uitgevoerd, waardoor de kans op uitval nog verder wordt gereduceerd. Cloudhosting.nl levert daarnaast een snelle service, waardoor uw servers altijd volledig up-to-date zijn en altijd voorzien van de laatste beveiligingsupdates. Uw data is ook goed beveiligd, omdat alle opslag redundant is uitgevoerd. Het wordt dus dubbel opgeslagen.

Software: Desktop virtualisatie

Voorbeeld conceptDe Desktop Virtualisatie optie van Cloudhosting.nl zorgt ervoor dat u altijd overal uw eigen desktop ter beschikking hebt. Hierdoor kunt u altijd, in een voor u bekende omgeving, werken en beschikken over de juiste software. Deze mogelijkheid zorgt ook voor een grote flexibiliteit, omdat u snel en gemakkelijk een nieuwe gebruiker kunt aanmaken. Een nieuwe werkplek met de juiste software is daardoor snel gecreëerd. Het beveiligen van deze werkplekken is vervolgens gemakkelijk te realiseren, doordat de cloud voor één centrale omgeving zorgt.

Hardware: Volledig in eigen beheer

Voorbeeld conceptDeze oplossing biedt Cloudhosting.nl aan de klanten die een cloud oplossing willen, die ze volledig zelf kunnen beheren. Dit kan worden gerealiseerd bij de klant op locatie of in één van de datacentra waar Cloudhosting.nl gebruik van maakt. De software zal dan volledig in het beheer zijn van de klant, terwijl Cloudhosting.nl de hardware volledig onderhoudt en verzorgt. Daarnaast wordt er ook een proactieve service geleverd, wat uitgebreid kan worden met snellere responsetijden en eventuele software ondersteuning.

Hardware + Software: Volledig op maat

Voorbeeld conceptEen ander concept dat mogelijk is op Cloudhosting.nl, is een pakket dat volledig op maat wordt gemaakt voor de klant. In samenspraak met de klant wordt er voor de juiste hardware en software oplossing gekozen, zodat het systeem volledig aansluit op de wensen en eisen van de klant. Hierbij kan er ook worden gekozen voor een service level agreement naar wens, zodat u de service ontvangt die aansluit op de gekozen cloud oplossing. Ook bij deze oplossing kan er worden gekozen om deze op locatie te plaatsen of in één van de datacentra.

linkCloud server tour

Voordelen van cloud servers

 • Online binnen enkele minuten
  • Na uw bestelling zal de server volledig automatisch worden aangemaakt. Hierdoor bent u binnen 15 minuten online en kunt u direct aan de slag.
 • Volledig geautomatiseerd
  • Bestellen en wijzigen van uw cloud server zullen automatisch worden doorgevoerd. Dit geeft u de kracht om groeien of te krimpen wanneer u dit wilt.
 • RAID 10 opslag
  • Alle opslag servers van Cloudhosting.nl maken gebruik van RAID 10. Dit zorgt er voor dat uw data altijd veilig opgeslagen op meerdere hardeschijven. De opslag server heeft 2 spare schijven die direct ingezet worden indien er één van gebruikte schijven kapot is. Alle hardeschijven die Cloudhosting.nl gebruikt zijn SAS schijven die 15.000 toeren per minuut draaien. Het resultaat is een razend snel en veilig systeem.
 • Automatische Failover
  • De servers van Cloudhosting.nl zijn redundant uitgevoerd. Dit zorgt voor een veilig systeem met een hoge uptime. Dataverlies is hiermee verleden tijd.
 • 24x7 support
  • 24 uur en 7 dagen per week is de helpdesk van Cloudhosting.nl beschikbaar voor eventuele storingen aan uw virtuele server. U kunt altijd vrijwel direct worden geholpen.
 • Consoletoegang
  • Naast het controlepaneel van Cloudhosting.nl heeft u toegang tot een console, zodat u altijd snel en gemakkelijk uw cloud server kunt bereiken.
 • Geen contracten
  • Bij het afnemen van een cloud server zit u niet verbonden aan een contract. Hierdoor betaalt u alleen de resources die u gebruikt en kunt u opzeggen wanneer u dit wilt.
 • Betaal per uur
  • De resources die u gebruikt met uw cloud server betaalt u naar verbruik. Hierdoor betaalt u nooit teveel en behaalt u een maximale kostenefficiëntie.
 • Altijd schaalbaar
  • Uw cloud server kunt u op elk moment van de dag aanpassen. Zo kunt u gemakkelijk u server uitbreiden zodra u meer resources nodig heeft. Bij Cloudhosting.nl worden deze wijzigingen automatisch doorgevoerd, waardoor u geen tot weinig downtime heeft.
 • Vooraf geïnstalleerde templates
  • Bij Cloudhosting.nl kunt u kiezen uit vele templates voor uw cloud server. Zo kunt u kiezen uit meerdere distributies van Linux, maar ook zijn er verscheidene Windows versies waar uit kan worden gekozen. Ook biedt Cloudhosting.nl een aantal turnkey templates van bijvoorbeeld Joomla, Moodle of WordPress.

Reseller worden

Reseller worden?Meld u nu aan!

Als reseller aanmelden

Domeincheck

Controleer hier of uw gewenste domeinnaam nog vrij is voor registratie.

Recensies

Cloudhosting.nl kreeg van haar klanten een 8.9 als waardering.

Recensie
* * * * *

319 beoordelingen

“Sinds ik overgestapt ben op Cloudhosting.nl heb ik geen last meer van downtime en is mijn website altijd snel. Betrouwbaarheid voor een betaalbare prijs.” – P. van der Doel

Geef uw beoordeling

Cloud server advies

Cloud server advies Wij zijn gespecialiseerd in het realiseren van hoge kwaliteit cloud server-oplossingen op maat. Vraag vrijblijvend een advies aan.

Neem contact op

Referenties

Cloudhosting.nl Referenties