• Informatie bekijkenWerkplek bestellen

Cloud hosting advies

Het is raadzaam eerst advies in te winnen over een overgang naar de cloud. Er zijn namelijk veel voordelen, maar deze moeten wel op de juiste manier toegepast worden. Door de vele technieken die er gebruikt worden kan het namelijk zo zijn dat een voordelige cloud-oplossing net zo goed is.  De medewerkers van Cloudhosting.nl zijn getraind om goed advies te geven en kunnen uitstekende ondersteuning aanbieden voor uw implementatie en/of migratietraject in de cloud. Het is ook verstandig om van de overstapservice gebruik te maken, hierdoor kunt u kosten besparen en in één keer goed overstappen. Cloudhosting.nl verzorgt hosting met hoge kwaliteit, zodoende kunnen de medewerkers ook uitstekend advies geven en u ondersteuning bij een verhuizing.

Geen technische kennis nodig

Noodzakelijk is het niet om de technische kennis van hosting te begrijpen, u kunt bij Cloudhosting.nl alles uit handen geven. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over de hosting en kunt doen waar u goed in bent. Voor een grote overgang maakt Cloudhosting.nl een migratieplan en zorgt voor een veilige overgang middels goede testen. U bent er altijd zeker van dat een verhuizing naar Cloudhosting.nl goed gaat en hoeft zich nergens zorgen over te maken. Dat is net even wat meer persoonlijke aandacht die u ook nodig heeft om vlekkeloos over te gaan in de cloud.

Vrijblijvend van advies voorzien

Richt uw cloud omgeving goed in en neem contact met ons op, Cloudhosting.nl kan u van passend en natuurlijk vrijblijvend advies voorzien. U kunt denken aan zaken als:

  • Een degelijke overeenkomst waarbij u eenvoudig kunt up- en downgraden (de kracht om te groeien en te krimpen op elk moment);
  • Back-up van uw data om zeker te zijn van uw gegevens (en deze ook goed ingesteld hebben staan);
  • Uitstekende beveiliging voor uw webserver, website of applicatie (bijvoorbeeld door een SSL certificaat en serverbeveiliging);

U kunt met het onderstaande contactformulier meteen contact opnemen met Cloudhosting.nl voor meer informatie over de overstapservice.

Vraag een offerte aan

Domeincheck

Controleer hier of uw gewenste domeinnaam nog vrij is voor registratie.

Recensies

Cloudhosting.nl kreeg van haar klanten een 8.9 als waardering.

Recensie
* * * * *

330 beoordelingen

“Moest in het begin even wennen aan het daadwerkelijke verbruik, maar ben heel blij overgestapt te zijn naar de Cloud.” – P. van Dijk

Geef uw beoordeling

Cloud server advies

Cloud server advies Wij zijn gespecialiseerd in het realiseren van hoge kwaliteit cloud server-oplossingen op maat. Vraag vrijblijvend een advies aan.

Neem contact op

Referenties

Cloudhosting.nl Referenties