• Informatie bekijkenWerkplek bestellen

Content Delivery Network

Content Delivery NetworkOnline media met de snelste netwerkroute beschikbaar stellen voor uw bezoekers. In samenspraak met Cloudhosting.nl kunt u uw online streaming, website en andere online media voor uw bezoekers overal ter wereld aanbieden. Met CDN zorgt u dat de bezoeker altijd de snelste netwerkroute neemt naar uw media. Het is mogelijk om op verschillende locaties in de wereld een CDN PoP (een DNS doorverwijzing voor verkeer) te plaatsen. Voorbeelden hiervan zijn New York, London, Frankfurt, Beijing, Sydney en Sao Paulo. Cloudhosting.nl biedt het aan en zorgt voor de voorziening in het desbetreffende land. Het is juist de bedoeling dat alle bezoekers een vlotte toegang hebben naar uw media.

Heeft u veel bezoekers uit Azië, Australië of Zuid-Afrika? Neem dan gerust contact op voor een ideale oplossing, Cloudhosting.nl ondersteund alle werelddelen. Cloudhosting.nl biedt namelijk de oplossing om die bezoekers ook tevreden te houden en daar ook te kunnen groeien, bezoekers hechten namelijk veel aan de snelheid van uw online media.

De online media die ondersteuning geniet is momenteel

 

HTTP delivery

 • HTTP pull - Nginx (ncache) voor pseudo streaming of kleine & grote bestanden;
 • HTTP push.

Live streaming, file streaming

 • Ondersteunende media servers: RTMP, RTSP, iOS, ShoutCast, Flash http.
 

Cloudhosting.nl berekend op basis van GeoIP-adressen (GeoIP, IP Intelligence Solution) naar de kortste beschikbare route voor uw bezoekers. Dit levert een snelle verbinding en voordelige inkoop op. Het is heel eenvoudig om extra capaciteit in te kopen voor een bepaalde steden of landen. Mocht u onverwacht uit een ander werelddeel meer capaciteit nodig hebben dan kan Cloudhosting.nl u hier van voorzien.

Vraag een offerte aan

Voordelen van cloud enterprise

 • Cloudhosting.nl bedenkt uw omgeving
  • Cloudhosting.nl zorgt bij de enterprise-oplossingen voor uw omgeving. Bedenkt de volledige enterprise-omgeving en gaat uitgebreid kijken naar de mogelijkheden in een teambespreking. Een totaaloplossing voor al uw wensen.
 • Eenvoudig overstappen
  • Cloudhosting.nl zorgt dat de enterprise-oplossing opgezet gaat worden. Vervolgens kijken zij ook naar een goede oplossing om alles in goede banen te leiden en downtime te voorkomen. De gehele enterprise-omgeving zal opgezet worden door een gekwalificeerd team.
 • Heldere afspraken en zekerheid
  • Er worden altijd heldere afspraken gemaakt voor uw hostingomgeving. U zult achteraf geen onverwachte kosten terug zien, de communicatie en het serviceniveau is hoog te noemen. Cloudhosting.nl is pas tevreden zodra haar klanten dat ook zijn.
 • Geen downtime meer
  • Het komt vaak voor dat de huidige infrastructuur niet voldoende is voor uw wensen. Daardoor volgt er downtime en natuurlijk grote irritatie. Cloudhosting.nl zorgt voor een groeimodel en geen zorgen meer. U kunt rustig aan het werk en doen waar u goed in bent.
 • Niet meer betalen dan nodig is
  • Cloudhosting.nl gaat juist in op de vraag die bij iedere ondernemer speelt. Bij Cloudhosting.nl betaalt u enkel het verbruik en de resources die u nodig heeft. Bij Cloudhosting.nl kunt u namelijk per minuut, uur of dag servers uit- en aanzetten. Een passende oplossing zal voordeliger zijn, u kunt namelijk laag instappen en groot groeien met de cloud.
 • Voordelig servicecontract
  • U wilt niet te veel kwijt zijn voor de kosten die u maakt aan uw hostingomgeving. Cloudhosting.nl kan een scherpe prijs aanbieden voor uw omgeving. Daardoor kunt u zich concentreren op de zaken die voor uw onderneming belangrijk zijn en is er direct een besparing op uw hoge servicekosten.

Domeincheck

Controleer hier of uw gewenste domeinnaam nog vrij is voor registratie.

Recensies

Onze Cloud Enterprise kreeg van onze klanten de waardering 8.6.

Recensie
* * * * *

283 beoordelingen

“Cloudhosting.nl heeft voor mij een hoogwaardige beveiligingsoplossing opgezet. Alles in overleg en keurig volgens afspraak opgeleverd in de Enterprise Cloud.” – N. Nolet

Geef uw beoordeling

Cloud server advies

Cloud server advies Wij zijn gespecialiseerd in het realiseren van hoge kwaliteit cloud server-oplossingen op maat. Vraag vrijblijvend een advies aan.

Neem contact op

Referenties

Cloudhosting.nl Referenties