• Informatie bekijkenWerkplek bestellen

Wat kan je met TurnKey?

Blog over TurnKey LinuxLichter, kleiner, sneller en gemakkelijker is de formule achter de TurnKey Linux. Met de software is het sneller, makkelijker en beter om bepaalde applicaties te installeren op Linux besturingssystemen. U kunt eenvoudig, zonder problemen gebruik maken van deze TurnKey templates bij Cloudhosting.nl. Het biedt al snel een besparing van 45 minuten op open source software op de cloud machines. Wij hebben ervoor gezorgd dat u in enkele stappen bij het aanmaken van een server de templates van TurnKey kunt selecteren.

Een aantal veel gebruikte templates zijn bijvoorbeeld Joomla, WordPress, Drupal, LAMP en Magento. Al deze templates, met besturingssysteem, zijn met een paar stappen te voltooien en te gebruiken. U kunt denken aan speciale open source software, content management, web ontwikkeling, tracking en allerlei diverse templates. Hiervoor worden er bij Cloudhosting.nl geen kosten in rekening gebracht, omdat het een service is die wordt geboden naar alle klanten. Hierdoor kan Cloudhosting.nl voor al haar klanten een bijdrage leveren.

Elke omgeving die opgezet gaat worden met de TurnKey templates zal ook een besparing zijn in de hardeschijfruimte, doordat de templates helemaal geoptimaliseerd zijn en zo minimaal mogelijk gemaakt zijn.

TurnKey Linux biedt een flexibele oplossing, waardoor uw server op een slimme en snelle manier kan worden voorzien van back-ups. Dit biedt ook voordelen wanneer er bijvoorbeeld een migratie plaats vind. "Volledig automatiseren van de back-up en het restore proces maakt het praktisch voor de eerste keer om eenvoudig back-ups te testen 'in de cloud' en volledige systemen (bijvoorbeeld servers) ergens in minuten migreren," schrijft Liraz Siri, mede-oprichter van TurnKey Linux.

Bekijk de TurnKey website voor alle mogelijke templates

Geschreven door Robert Bolder op 22-09-2011 om 16:00

Meer blogs

Extra bescherming Joomla-websites » Lees meer
Extra bescherming WordPress-websites » Lees meer
Maak kennis met... Kevin Schouwenaar » Lees meer
Cloudhosting.nl en security » Lees meer
Wat kan je met DirectAdmin? » Lees meer

Domeincheck

Controleer hier of uw gewenste domeinnaam nog vrij is voor registratie.

Recensies

Cloudhosting.nl kreeg van haar klanten een 8.9 als waardering.

Recensie
* * * * *

288 beoordelingen

“Zelfs buiten kantoortijden staat er iemand voor je klaar om je overal mee te helpen.” – P. de Vorst

Geef uw beoordeling

Cloud server advies

Cloud server advies Wij zijn gespecialiseerd in het realiseren van hoge kwaliteit cloud server-oplossingen op maat. Vraag vrijblijvend een advies aan.

Neem contact op

Referenties

Cloudhosting.nl Referenties