• Informatie bekijkenWerkplek bestellen

Deel 3/3 – Betaal nooit teveel!

Deel 3 - Betaal naar verbruikCloud computing brengt vele voordelen met zich mee en één van de voordelen is dat u nooit teveel betaald voor uw server. Er kunnen veel kosten worden bespaard doordat er meerdere servers op dezelfde hardware kunnen worden aangemaakt. Daarbij kunt u wel genieten van de voordelen die een eigen server biedt. Cloudhosting.nl heeft hierin een systeem waarbij u alleen uw verbruik betaald.

Dit betekent dat u uw server op elk moment kunt upgraden of downgraden zonder dat er onnodig veel kosten worden gemaakt. Alleen de gebruikte specificaties zullen worden berekend. Dit houdt in dat er per uur wordt gekeken naar de gebruikte specificatie en die zal vervolgens aan het einde van de maand worden gefactureerd. Bij deze factuur ontvangt u vervolgens ook een verbruiksspecificatie. In deze verbruiksspecificatie staat precies vermeld op welke tijdstippen u een bepaalde uitbreiding heeft gebruikt.

Zo kan het bijvoorbeeld voorkomen dat er in een bepaalde periode van het jaar meer bezoekers naar een website komen. Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn bij evenementen. Tijdens deze drukte kan de server worden uitgebreid, zodat de bezoekers geen hinder ondervinden en de website snel blijft functioneren. Wanneer het evenement is afgelopen kan de server eenvoudig op de service pagina worden gedowngrade en zullen er maar een paar uur of dagen worden gefactureerd met de hogere specificatie.

U betaald daardoor uw server ook altijd achteraf bij Cloudhosting.nl, zodat er een eerlijk bedrag aan u gefactureerd kan worden. Daarnaast is het op deze manier ook mogelijk om maar 3 dagen van een maand gebruik te maken van uw server. Dit zullen dan ook de enige dagen zijn die zullen worden berekend in de verbruiksfactuur. Volledig volgens het cloud principe kan er een server dus letterlijk per uur worden afgenomen.

Geschreven door Sven Buis op 15-09-2011 om 13:15

Meer blogs

Extra bescherming Joomla-websites » Lees meer
Extra bescherming WordPress-websites » Lees meer
Maak kennis met... Kevin Schouwenaar » Lees meer
Cloudhosting.nl en security » Lees meer
Wat kan je met DirectAdmin? » Lees meer

Domeincheck

Controleer hier of uw gewenste domeinnaam nog vrij is voor registratie.

Recensies

Cloudhosting.nl kreeg van haar klanten een 8.9 als waardering.

Recensie
* * * * *

288 beoordelingen

“Door de SLA die ik bij mijn cloud servers heb afgenomen wordt het onderhoud volledig uit handen genomen.” – A. Cornelissen

Geef uw beoordeling

Cloud server advies

Cloud server advies Wij zijn gespecialiseerd in het realiseren van hoge kwaliteit cloud server-oplossingen op maat. Vraag vrijblijvend een advies aan.

Neem contact op

Referenties

Cloudhosting.nl Referenties