• Informatie bekijkenWerkplek bestellen

Extra bescherming Joomla-websites

In het vorige blogbericht heeft u kunnen lezen dat Cloudhosting.nl WordPress-websites extra heeft laten beveiligen. Deze extra beveiligingsmaatregel gaat Cloudhosting.nl volgende week ook toegepast voor gebruikers met een Joomla-website. Bij Open Source software is er vaak sprake van diverse veiligheidsrisico’s en ook bij Joomla-websites komen deze regelmatig voor.

Extra inlogscherm 
Wanneer u wilt inloggen op het dashboard van uw Joomla-website zal er een extra additioneel inlogscherm verschijnen inclusief de juiste inloggegevens. Deze extra beveiliging zal zorgen voor minimalisering van de veiligheidsrisico’s en uit onze ervaring weten wij dat een soortgelijke beveiligingsmaatregel een goede verbetering is. Per computer hoeft u maar één keer in te loggen en daarna zal dit loginscherm niet meer verschijnen.

Neem contact op 
Mocht u vragen hebben over deze extra beveiligingsmaatregel kunt u contact opnemen met onze supportafdeling per e-mail naar info@cloudhosting.nl. U kunt uiteraard ook bellen: telefoonnummer 0316-762702. Daarnaast kunt u aangaande overige beveiligingsinstellingen ook ondersteuning krijgen bij onze supportdesk. Het blijft namelijk ook nodig om op andere manieren erop toe te zien dat uw Joomla-websites worden voorzien van beveiligingen. Onze supportdesk staat u graag te woord!

Geschreven door Martijn Rhebergen op 19-06-2014 om 15:38

Meer blogs

Extra bescherming Joomla-websites » Lees meer
Extra bescherming WordPress-websites » Lees meer
Maak kennis met... Kevin Schouwenaar » Lees meer
Cloudhosting.nl en security » Lees meer
Wat kan je met DirectAdmin? » Lees meer

Domeincheck

Controleer hier of uw gewenste domeinnaam nog vrij is voor registratie.

Recensies

Cloudhosting.nl kreeg van haar klanten een 8.9 als waardering.

Recensie
* * * * *

319 beoordelingen

“Het up- en downgraden van de cloudservers van Cloudhosting is ideaal, zo kan ik mijn server altijd aanpassen en betaal ik nooit te veel.” – D. Koster

Geef uw beoordeling

Cloud server advies

Cloud server advies Wij zijn gespecialiseerd in het realiseren van hoge kwaliteit cloud server-oplossingen op maat. Vraag vrijblijvend een advies aan.

Neem contact op

Referenties

Cloudhosting.nl Referenties