• Informatie bekijkenWerkplek bestellen

Extra bescherming WordPress-websites

Eerder heeft u op Cloudhosting.nl kunnen lezen dat wij streven naar een sterk platform voor iedereen met een hoogwaardige kwaliteit. Daarnaast zijn wij ook constant bezig met het veiliger maken van onze dienstverlening en daarom is er per omgaande een extra beveiligingsmaatregel toegepast voor gebruikers met een WordPress website. Bij Open Source software is er vaak sprake van diverse veiligheidsrisico’s en vooral bij WordPress-websites komen deze regelmatig voor. 

Wat verandert er voor u?

Wanneer u inlogt op het dashboard van uw WordPress website zal er een extra additioneel inlogscherm verschijnen inclusief de juiste inloggegevens. Deze extra beveiliging zorgt ervoor dat veiligheidsrisico’s geweerd kunnen worden en onze ervaring leert dat een soortgelijke beveiligingsmaatregel een goede verbetering is. U hoeft maar één keer per computer in te loggen en daarna zal dit loginscherm niet meer verschijnen. Daardoor hoeft u niet elke keer deze beveiligingsmaatregel te doorlopen en is uw WordPress  website beter beveiligd.

Mocht u vragen hebben over deze extra beveiligingsmaatregel kunt u contact opnemen met onze supportafdeling per e-mail naar info@cloudhosting.nl. U kunt  uiteraard ook bellen: telefoonnummer 0316-762702. Onze supportdesk staat u graag te woord binnen kantoortijden. Aangaande overige beveiligingsinstellingen kunt u ook ondersteuning krijgen bij onze supportdesk. Het blijft namelijk ook nodig om op andere manieren erop toe te zien dat u WordPress-websites worden beveiligd.

Geschreven door Martijn Rhebergen op 02-04-2014 om 13:02

Meer blogs

Extra bescherming Joomla-websites » Lees meer
Extra bescherming WordPress-websites » Lees meer
Maak kennis met... Kevin Schouwenaar » Lees meer
Cloudhosting.nl en security » Lees meer
Wat kan je met DirectAdmin? » Lees meer

Domeincheck

Controleer hier of uw gewenste domeinnaam nog vrij is voor registratie.

Recensies

Cloudhosting.nl kreeg van haar klanten een 8.9 als waardering.

Recensie
* * * * *

319 beoordelingen

“Fijn dat de helpdesk snel een reactie geeft en ik alles neer kan leggen bij Cloudhosting.nl. Heel erg bedankt voor de goede en persoonlijke zorg!” – S. van der Veen

Geef uw beoordeling

Cloud server advies

Cloud server advies Wij zijn gespecialiseerd in het realiseren van hoge kwaliteit cloud server-oplossingen op maat. Vraag vrijblijvend een advies aan.

Neem contact op

Referenties

Cloudhosting.nl Referenties