• Informatie bekijkenWerkplek bestellen

Introductie blog Cloudhosting.nl

De eerste blog van Cloudhosting.nlIn onze eerste post op onze Cloudhosting.nl blog wil ik graag de mogelijkheid aangrijpen om ons voor te stellen. Momenteel heeft Cloudhosting.nl 7 man personeel , de onderneming bestaat  nu alweer 5 jaar sinds de oprichting op 18 augustus 2006. In de afgelopen jaren hebben wij ons sterk ontwikkeld in zowel de producten als in de dienstverlening. Wij helpen graag de kleine maar ook de grote klanten en behandelen deze met volle respect en gaan niet voor de goedkope, maar lange termijn oplossing.

Wel kan ik verklappen dat we met Cloudhosting.nl bezig zijn om een aantal nieuwe diensten op te pakken naast de servers. Om wat diversiteit aan te bieden zijn we streaming media en wereldwijde hosting aan het bekijken.

In de toekomst kunt u op deze blog diverse nieuwtjes over Cloudhosting.nl verwachten, maar ook leuke interviews, cases, trends/ ontwikkelingen en updates. Ook zullen we meer vertellen over onze aanpassingen van het systeem en zijn er allemaal leuke zaken die u niet weet, maar wel leuk zijn om te vertellen.

Geschreven door Robert Bolder op 26-08-2011 om 08:48

Meer blogs

Extra bescherming Joomla-websites » Lees meer
Extra bescherming WordPress-websites » Lees meer
Maak kennis met... Kevin Schouwenaar » Lees meer
Cloudhosting.nl en security » Lees meer
Wat kan je met DirectAdmin? » Lees meer

Domeincheck

Controleer hier of uw gewenste domeinnaam nog vrij is voor registratie.

Recensies

Cloudhosting.nl kreeg van haar klanten een 8.9 als waardering.

Recensie
* * * * *

288 beoordelingen

“De VMware resource pool gebruik ik nu al enige maanden met veel plezier. De servers zijn stabiel en ik kan gemakkelijk mijn resources verdelen. Prima kwaliteit!” – H. Schreven

Geef uw beoordeling

Cloud server advies

Cloud server advies Wij zijn gespecialiseerd in het realiseren van hoge kwaliteit cloud server-oplossingen op maat. Vraag vrijblijvend een advies aan.

Neem contact op

Referenties

Cloudhosting.nl Referenties