• Informatie bekijkenWerkplek bestellen

Maak kennis met... Kevin Schouwenaar

Kevin SchouwenaarIn het eerste kwartaal van 2011 ben ik bij Cloudhosting.nl begonnen als systeembeheerder. De hostingbranche was een compleet nieuwe business voor mij en daarom heb ik de uitdaging ook met beide handen aangepakt. In het verleden heb ik vooral werkzaamheden uitgevoerd als systeembeheerder voor de kleine bedrijven.
Gelukkig werd ik bij binnenkomst direct goed opgevangen door mijn collega’s wat als resultaat heeft dat ik tegenwoordig aardig mijn weg weet te vinden binnen ons bedrijf en de procedures hierin.

Het leven van een systeembeheerder is niet alleen maar rozengeur en maneschijn. Lastige incidenten en problemen, nachtelijke uitstapjes naar ons data center en soms lange dagen. Daar tegenover staat wel de waardering van een blije klant en soms net zo blije collega’s.

Vrije tijd

Mijn vrije tijd plan ik het liefste helemaal vol. Ik kijk graag films, hou van koken en lekker eten en daarnaast volg ik diverse voetbal competities op de voet. Een leuk detail is wel, dat ik enige tijd geleden ben gestopt met het zelf uitoefenen van deze prachtsport. Om dit te verruilen voor iets totaal anders: de hondensport. Aangestoken door een van mijn beste vrienden (welke ik op mijn beurt weer aan het voetbalvirus heb geholpen), heb ik van hem na zijn trouwen en verhuizing de verantwoordelijkheid overgenomen. Regelmatig ben ik te vinden bij een politiehonden vereniging om mij daar in een mooi pak te hijsen en mij vrijwillig (!) te laten bijten. Dit alles om in conditie te blijven en de “kick”.

Hoe ervaar ik het bij Cloudhosting.nl?

Mijn ervaringen tot nu toe bij Cloudhosting.nl zijn enkel positief te noemen. Bij Cloudhosting.nl krijg je de ruimte om je mening en nieuwe ideeën op tafel te leggen en hier zelf wat mee te doen. Mijn collega’s zijn stuk voor stuk toppers met ieder zijn eigen specifieke kwaliteiten.

Met Robert naar voetbalwedstrijden, gamen op de Playstation met Erik Jan en Guido of een biertje drinken met Sven. Het kan allemaal, en dat maakt het zo leuk. Bij Cloudhosting.nl ligt iedere dag weer een nieuwe uitdaging te wachten en het feit dat ik elke dag weer iets nieuws leer zorgt ervoor dat ik bij Cloudhosting.nl mijn plek heb gevonden!

Geschreven door Kevin Schouwenaar op 23-11-2011 om 15:37

Meer blogs

Extra bescherming Joomla-websites » Lees meer
Extra bescherming WordPress-websites » Lees meer
Maak kennis met... Kevin Schouwenaar » Lees meer
Cloudhosting.nl en security » Lees meer
Wat kan je met DirectAdmin? » Lees meer

Domeincheck

Controleer hier of uw gewenste domeinnaam nog vrij is voor registratie.

Recensies

Cloudhosting.nl kreeg van haar klanten een 8.9 als waardering.

Recensie
* * * * *

303 beoordelingen

“Door de SLA die ik bij mijn cloud servers heb afgenomen wordt het onderhoud volledig uit handen genomen.” – A. Cornelissen

Geef uw beoordeling

Cloud server advies

Cloud server advies Wij zijn gespecialiseerd in het realiseren van hoge kwaliteit cloud server-oplossingen op maat. Vraag vrijblijvend een advies aan.

Neem contact op

Referenties

Cloudhosting.nl Referenties