• Informatie bekijkenWerkplek bestellen

Wat kan je met DirectAdmin?

Wat kan je met DirectAdmin?Veel servers worden uitgerust met Apache, FTP-services en MySQL databases. Het is mogelijk om dit zelf allemaal op te zetten. DirectAdmin is hier juist op ingesprongen en zorgt dat al deze processen eenvoudig zijn te beheren op een cloud server. Het is namelijk vrij eenvoudig om domeinnamen en zodoende websites te koppelen aan de cloud server. U kunt zelf de server inrichten in combinatie met DirectAdmin of het door ons te laten verzorgen met een servicecontract.

Ook biedt DirectAdmin een functionaliteit om admin, reseller en gewone gebruikers toe te voegen. Hierdoor kunt u ook eenvoudig gebruikers aanmaken die onafhankelijk van elkaar  beheerd kunnen worden. Daardoor is het gemakkelijk om hosting door te verkopen en instellingen te maken voor bepaalde websites.

Wat maakt DirectAdmin zo sterk?

  • Eenvoudig in gebruik met een web interface, een voorbeeld is hier [http://www.site-helper.com/] te bekijken;
  • De snelheid waarmee alles realtime verwerkt kan worden;
  • Stabiliteit van de omgeving, het in een paar klikken up-to-date houden van software zoals Apache, MySQL en overige services;
  • Gunstige prijs om de kosten voor het beheer te drukken.

Het is verstandig om met DirectAdmin een volledig back-up te maken van de omgeving. Dit kan automatisch en zoals u wenst. Zo is het vrij simpel om een back-up terug te plaatsen op het moment dat er bestanden verloren zijn gegaan. Daarnaast zijn er nog andere controlepanelen om dit te realiseren, dit kan met Plesk en cPanel. Deze varianten zijn wel prijziger en lastiger in het beheer. Wij raden onze klanten voornamelijk DirectAdmin aan, gezien het feit dat wij heel erg tevreden zijn over het product en de ontwikkelingen die zij doormaken.

Geschreven door Robert Bolder op 09-11-2011 om 11:53

Meer blogs

Extra bescherming Joomla-websites » Lees meer
Extra bescherming WordPress-websites » Lees meer
Maak kennis met... Kevin Schouwenaar » Lees meer
Cloudhosting.nl en security » Lees meer
Wat kan je met DirectAdmin? » Lees meer

Domeincheck

Controleer hier of uw gewenste domeinnaam nog vrij is voor registratie.

Recensies

Cloudhosting.nl kreeg van haar klanten een 8.9 als waardering.

Recensie
* * * * *

319 beoordelingen

“Fijn dat de helpdesk snel een reactie geeft en ik alles neer kan leggen bij Cloudhosting.nl. Heel erg bedankt voor de goede en persoonlijke zorg!” – S. van der Veen

Geef uw beoordeling

Cloud server advies

Cloud server advies Wij zijn gespecialiseerd in het realiseren van hoge kwaliteit cloud server-oplossingen op maat. Vraag vrijblijvend een advies aan.

Neem contact op

Referenties

Cloudhosting.nl Referenties