• Informatie bekijkenWerkplek bestellen

Beveiliging

BeveiligingDe beveiliging voor uw bedrijfsomgeving is zeer belangrijk. Veel ondernemingen onderschatten de noodzaak van beveiliging. Cloudhosting.nl begrijpt en ervaart als geen ander de belangen van beveiliging voor een hosting omgeving. Zorg er voor dat uw hosting omgeving veilig is en uw bedrijfsdata enkel voor degene die er toegang tot hebben beschikbaar is en blijft. Of het gaat om een ontbrekend SSL-certificaat of een SQL-injectie op uw website, ze zijn natuurlijk allemaal even belangrijk en mogen niet voorkomen op uw website of bedrijfsomgeving. Cloudhosting.nl kan u hierbij helpen en zorgen dat u zich nergens zorgen over hoeft te maken.

Jarenlange ervaring

Voordelen beveiliging via Cloudhosting.nlCloudhosting.nl heeft jarenlange ervaring op het gebied van serverbeveiliging. Laat gerust een keer uw omgeving controleren op veiligheid. De medewerkers van Cloudhosting.nl kunnen u daarbij vrijblijvend van advies voorzien en waar nodig ook werkzaamheden uitvoeren voor uw hosting omgeving. Ook kunnen zij u voorzien van proactieve monitoring en 24/7 support voor uw hosting omgeving.

In veel gevallen is het ook verstandig om uw huidige server omgeving door te lichten en aan te passen naar de huidige technieken. Dit levert in veel gevallen een besparing van uw hosting kosten en een betere, maar vooral veiligere werkomgeving op. Cloudhosting.nl is ISO 27001:NEN 7510 gecertificeerd en maakt tevens gebruik van datacenters met de strengste ISO/IEC 27001:2005 certificering.

Vraag een offerte aan

Voordelen van cloud enterprise

 • Cloudhosting.nl bedenkt uw omgeving
  • Cloudhosting.nl zorgt bij de enterprise-oplossingen voor uw omgeving. Bedenkt de volledige enterprise-omgeving en gaat uitgebreid kijken naar de mogelijkheden in een teambespreking. Een totaaloplossing voor al uw wensen.
 • Eenvoudig overstappen
  • Cloudhosting.nl zorgt dat de enterprise-oplossing opgezet gaat worden. Vervolgens kijken zij ook naar een goede oplossing om alles in goede banen te leiden en downtime te voorkomen. De gehele enterprise-omgeving zal opgezet worden door een gekwalificeerd team.
 • Heldere afspraken en zekerheid
  • Er worden altijd heldere afspraken gemaakt voor uw hostingomgeving. U zult achteraf geen onverwachte kosten terug zien, de communicatie en het serviceniveau is hoog te noemen. Cloudhosting.nl is pas tevreden zodra haar klanten dat ook zijn.
 • Geen downtime meer
  • Het komt vaak voor dat de huidige infrastructuur niet voldoende is voor uw wensen. Daardoor volgt er downtime en natuurlijk grote irritatie. Cloudhosting.nl zorgt voor een groeimodel en geen zorgen meer. U kunt rustig aan het werk en doen waar u goed in bent.
 • Niet meer betalen dan nodig is
  • Cloudhosting.nl gaat juist in op de vraag die bij iedere ondernemer speelt. Bij Cloudhosting.nl betaalt u enkel het verbruik en de resources die u nodig heeft. Bij Cloudhosting.nl kunt u namelijk per minuut, uur of dag servers uit- en aanzetten. Een passende oplossing zal voordeliger zijn, u kunt namelijk laag instappen en groot groeien met de cloud.
 • Voordelig servicecontract
  • U wilt niet te veel kwijt zijn voor de kosten die u maakt aan uw hostingomgeving. Cloudhosting.nl kan een scherpe prijs aanbieden voor uw omgeving. Daardoor kunt u zich concentreren op de zaken die voor uw onderneming belangrijk zijn en is er direct een besparing op uw hoge servicekosten.

Domeincheck

Controleer hier of uw gewenste domeinnaam nog vrij is voor registratie.

Recensies

Onze Cloud Enterprise kreeg van onze klanten de waardering 8.6.

Recensie
* * * * *

283 beoordelingen

“Ik heb Cloudhosting.nl onze beveiliging, servers en organisatie voor de ICT-afdeling laten doorspitten. Nu bespaar ik op mijn maandelijkse kosten en ben ik bij met de huidige tijd in de Cloud.” – W. Welling

Geef uw beoordeling

Cloud server advies

Cloud server advies Wij zijn gespecialiseerd in het realiseren van hoge kwaliteit cloud server-oplossingen op maat. Vraag vrijblijvend een advies aan.

Neem contact op

Referenties

Cloudhosting.nl Referenties